Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Sennheiser Accentum Plus: 50 órás üzemidővel érkezik a gyártó legújabb vezeték nélküli fejhallgatója

Kimagasló üzemidővel és zajszűrő tulajdonságokkal érkezett meg a boltok polcaira a Sennheiser Accentum Plus vezeték nélküli fejhallgató, ami a prémium kategóriát kívánja erősíteni.

A hangtechnika világában jelentős névnek számító Sennheiser úgy döntött, hogy újabb szintre emeli Accentum névre keresztelt vezeték nélküli fejhallgatóját, aminek Plus jelzéssel ellátott típusa a jól megszokott hangminőséget garantálja.

Nem véletlenül, hiszen a Sennheiser termékeivel úton-útfélen a legjobb vezeték nélküli fejhallgatók között találkozhatunk, bár itt jegyeznénk meg, hogy a gyártó ennél a modellnél a Bluetooth mellett egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval a vezetékes kapcsolódást is lehetővé tette.

A Plus modell egyik legnagyobb újdonsága az Adaptive Hybrid ANC funkció lett, amivel a hangzást minden esetben a legkülönfélébb helyzetekhez igazíthatjuk, így a legzajosabb környezetben is zavaró tényezők nélkül adhatjuk át magunkat kedvenc zenéinknek.

Sokat fejlődött továbbá a készülék az akkumulátor élettartamát tekintve, hiszen egyetlen töltéssel akár 50 órás üzemidőt is kihozhatunk belőle, sőt gyorstöltő funkcióval egyaránt felvértezte a gyártó, ami lehetőséget ad arra, hogy 10 percnyi töltés után újabb 5 órán át élvezhessük kiváló hangzását.

A minden téren kimagasló Sennheiser-minőséget képviselő fülhallgató már most rendelhető a gyártótól és az Amazon oldaláról is fekete vagy fehér színben, méghozzá nem egészen 90 ezer forintos árcédulával.