Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Tech újságírót keresünk!

Olyan lelkes guruval szeretnénk tovább bővíteni csapatunkat, aki amellett hogy tájékozott a tech- és okoseszközök világában, jól bánik a szavakkal és ügyesen fogalmaz.

A Magazinnal havonta közel százezer olvasó számára próbálunk időt, pénzt és energiát spórolni azzal, hogy felkutatjuk a legjobb termékeket, és segítünk a megfelelő kiválasztásában. 

Mivel márkáktól és forgalmazóktól függetlenül dolgozunk, a hangzatos reklámok és marketingszövegek helyett közérthető, hasznos és hiteles tartalmakat készítünk. 

Robotporszívók, okosórák, vezeték nélküli fülhallgatók, mobileszközök? Célunk hogy segítsük olvasóinkat kiigazodni a rengeteg gyártó, modell, műszaki paraméter és technológiai újítás között.

A tesztplussz.hu oldalon megjelenő termékleírások, vásárlási tanácsadók, márkabemutatók, tesztek és blogcikkek megírását termékkutató-piacelemző csapatunk készíti elő, tehát a szövegírást releváns forrásokkal és támpontokkal támogatjuk.  

Megbízható csapattagot keresünk, aki hozzánk hasonlóan igényes a munkájára, gördülékenyen és közvetlen stílusban fogalmaz, és természetesen a helyesírása is penge. 

Karakter alapú vagy projektdíjas elszámolás is lehetséges, a munka pedig teljes mértékben online zajlik – tehát bárhonnan és bármikor dolgozhatsz.  

Viszont csak akkor jelentkezz, ha elegendő kapacitással rendelkezel (hetente több anyagot is be tudsz vállalni), és hosszú távú együttműködést keresel, valamint számlázni is tudsz.

Ha úgy érzed, ez a munka pont neked való, 2023. április 24-ig töltsd ki ezt a kérdőívet:

https://forms.gle/3VKhjJy7yVYBCVcZ7

Várjuk nagyon, hogy megismerjünk!