Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Termékkutató-piacelemző gurukat keresünk!

Vannak témák, amikkel nagyon képben vagy, és folyamatosan csekkolod az új termékeket, trendeket, márkákat?

Ha vásárolsz valamit, előtte könyékig turkálsz a neten, bogarászod a hiteles forrásokat, falod az értékeléseket, véleményeket, teszteket meg videókat? 

A TesztPlussz Magazinnál mi minden nap ezt csináljuk, magunk és olvasóink nagy örömére:)

Új csapattagokat keresünk, elsősorban ezekre területekre:

De ha inkább a szépség & egészség trendekben vagy otthon, vagy éppen az outdoor és sporteszközök érdekelnek, akkor is számítunk rád!

Ezért Plussz

Itt az oldalunkon meg tudod nézni, milyen alapos tartalmakat készítünk, ráadásul márkáktól függetlenül, objektíven és hitelesen. 

Roborock S7 Max V robotporszívó teszt

A Magazinnal havonta közel százezer vásárlónak próbálunk időt, pénzt és energiát spórolni azzal, hogy segítünk eligazodni az egyre hangosabb reklámok és az egyre több termék között.

Hogy még több ilyen klassz vásárlási tanácsadót, terméktesztet és hasznos cikket tudjunk csinálni, még több belevaló kutatóra van szükségünk a csapatba!

Mire vállalkozol?

Kereskedelmi vagy marketing tanulmányok jól jönnek, de a papír helyett nekünk az a fontos, hogy analitikusan és komplexen gondolkodj, és átlásd a fogyasztók, gyártók és forgalmazók szövevényes igényeit, módszereit és érdekeit.   

A csapatunkba akkor tudsz jól beilleszkedni, ha te is igényes vagy a munkádra és precízen figyelsz a részletekre. 

Óradíjas elszámolásban, és teljes mértékben online működünk, tehát bárhonnan bármikor dolgozhatsz.  

Viszont csak akkor jelentkezz, ha minimum heti 15-20 óra szabad kapacitással rendelkezel, hosszú távú együttműködést keresel, és számlázni is tudsz.

Jelentkezés

Ha úgy érzed, ez a munka pont neked való, 2023. február 23-ig töltsd ki ezt a kérdőívet:

https://forms.gle/KAsBcEihLH3UKuFd9

Mindenképpen vissza fogunk jelezni. Bemelegítésként egy próbafeladattal kezdünk majd (amit kifizetünk), és ha minden klappol, belevetjük magunkat  a termékkutatás és piacelemzés sűrűjébe.

Várjuk nagyon, hogy megismerjünk!