Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Black Shark S1 Pro & S1 Classic okosóra megjelenés

Két okosórát is piacra dobott globálisan Black Shark termékcsaládjához a Xiaomi, amelyek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mindenekelőtt pedig vonzó áron érkeznek.

AMOLED kijelzővel és mutatós termékdizájnnal

Mind a Black Shark S1 Pro, mind az S1 Classic névre keresztelt Xiaomi okosóra egy 1,43 hüvelykes köralakú AMOLED kijelzőre épül fel. 

A 466×466 képpontos felbontásuk mellett 60 Hz-es képfrissítési rátát és 600 nites fényerőt kínálnak, a köréjük felépített termékdizájn pedig mindkét esetben látványosra sikerült, akárcsak a több mint 100 választható óralap.

Az S1 Pro esetében a masszív fémes felépítés kapta a főszerepet két gombbal és egy forgó koronával (fekete, illetve kék színben), míg az S1 Classic a minimalizmusra törekszik egy gombbal és koronával, kizárólag fekete árnyalatban.

Funkciógazdagság ChatGPT-integrációval

Mindkét óra tartalmaz minden fontos egészségügyi- és fitnesz funkciót. Találni bennük pulzus- és véroxigén-szint figyelőt, de több mint 100 sportolási módot is.

Az S1 Pro érdekessége, hogy ChatGPT-integrációt kapott, így az óra képes válaszolni néhány nagyon alapvető kérdésünkre – vélhetően a telefonunk segítségével.

Mindkét eszköz képes a Bluetooth-alapú telefonhívásokra, de az akkumulátor üzemidejét tekintve is szép eredményeik vannak: az S1 Classic 12 napig, az S1 Pro pedig 15 napig bírja egyetlen töltéssel.

A Black Shark S1 Pro és az S1 Classic okosórák ára

A Xiaomi mindkét okosórát elérhetővé tette már Európában is (egyelőre csak a hivatalos oldalakról és az Aliexpress-ről rendelhetők), méghozzá a Pro modell esetében átszámítva mintegy 30 ezer-, a Classic esetében 26 ezer forintért.

Black Shark S1 Pro

Elérhető itt

aliexpress.com

Ha kíváncsi vagy 2023 legjobb okosóráira, kutatásunkban összegyűjtöttük őket!