Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Mi Smart Band 9: a Samsung Galaxy Fit 3 riválisa készül?

Legújabb fitneszkarkötőjének bemutatására készül a Xiaomi, ami alighanem a Mi Smart Band 9 lesz a sorban és az eddigi részletek alapján a legnagyobb riválisnak állíthat konkurenciát.

Izgalmas bejelentések előtt áll a Xiaomi, lévén a gyártó két különböző eszközt is bejelentett a kínai távközlési hivatal számára M2345B1 és M2346B1 kódnév alatt, amelyek biztosan valamilyen viselhető okoseszközhöz kapcsolódnak.

A történtek hatására rögtön megindultak a találgatások, hogy a háttérben alighanem a Xiaomi Mi Smart Band 9, illetve annak Pro változata állhat, hiszen a gyártó a közelmúltban mutatta be a Watch 2 Pro-t, így nem valószínű, hogy ilyen gyorsan újabb teljes értékű okosórával terveznének.

A Xiaomi alighanem azért siet ennyire, mert szeretne riválist állítani a Samsung Galaxy Fit 3 számára, amely több régióban, köztük az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban sem kapható.

Mivel várhatóan az ár szempontjából is jelentős különbség lesz a két aktivitásmérő között – a tudás szempontjából viszont már nem –, ezért a legtöbb helyen már most a Samsung nagy riválisaként emlegetik az új eszközt, illetve eszközöket. 

A szivárgások szerint a Xiaomi még idén tavasszal piacra dobná Kínában a Mi Smart Band 9-et, hogy az év végéig a világ más részein is megjelenhessen, de a specifikációk tekintetében egyelőre még semmit sem tudunk róla, csak azt, hogy a legjobb okoskarkötőket tömörítő kutatásunkban is szereplő Mi Band 8 után ismét jelentős frissítésre és sok innovációra számíthatunk.