Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Smart Air Fryer: két okos forrólevegős fritőzt is piacra dob a gyártó még az idén

Két termékkel is szeretné erősíteni magát az okos forrólevegős fritőzök piacán a Xiaomi, így még az idén megjelenik a Xiaomi Smart Air Fryer 4.5L-es és 5.5L-s változata.

A Xiaomi évek óta meghatározó név a forrólevegős fritőzök piacán, elég csak az általunk is tesztelt Xiaomi Mi Smart Air Fryer termékükre gondolni, azonban a gyártó most úgy határozott, hogy továbblép egy kicsit, és nemcsak a kapacitást növelik, hanem az okos funkciók terén is erősítenek.

Bejelentették ugyanis a Xiaomi Smart Air Fryer 5.5L-t és a Smart Air Fryer 4.5L-t, amelyek nem csak a sütőtér tekintetében különböznek egymástól, hiszen közös bennük, hogy akár telefonos applikációról is működtethetők.

A két air fryert a felső középkategóriába szánja a gyártó, és amint a nevük is mutatja: a nagyobb modell 5,5 literes-, a kisebbik pedig 4,5 literes sütőkapacitást kínál, emiatt pedig a méret, sőt a dizájn tekintetében is van köztük eltérés, hiszen míg a kisebb testvéren nincs kémlelőnyílás, addig a nagyobb már rendelkezik ilyennel is.

Mindkét modell képes az általános sütési funkciók mellett kiolvasztásra, aszalásra, sőt joghurt készítésére és grillezésre, de míg a nagyobb típusnál 40 és 220 Celsius fok között állítható a belső hőmérséklet, addig a 4,5L-es változatnál a maximum értéket 200 Celsiusban korlátozták.

Mivel okos termékekről van szó, a két air fryer kommunikál a Mi Home és a Xiaomi Home alkalmazással, támogatják a hangvezérlést a Google Asszisztensen át, megadhatjuk nekik a sütési paramétereket az applikációból, de még extra receptekhez is hozzáférhetünk innen.

Természetesen a két fritőzt manuálisan, egy rendkívül egyszerű, letisztult és kerek vezérlőegységgel is működtethetjük.

A Xiaomi Smart Air Fryer 5.5L és a Xiaomi Smart Air Fryer 4.5L már megjelent a gyártó globális megjelenéseket tömörítő honlapján, de azt nem tudni még, hogy mikor és milyen árkategóriában érkeznek, de megfelelő árazás esetén biztos helyük lesz 2024 legjobb forrólevegős fritőzei között.