Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L 

A konyhai okoseszközök világában is szeretne egyre nagyobb teret hódítani magának a Xiaomi. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb forrólevegős sütőjük, ami Smart Air Fryer Pro 4L megjelöléssel érkezett, és ahogy azt a neve is sugallja, az okosított háztartási gépek sorát kívánja erősíteni.

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L 

Előnyök

  • OLED kijelzős kapcsoló
  • Google Asszisztens
  • Intelligens online receptek
  • Széles ablak
  • 4 literes űrtartalom

Elérhető itt

xiaomishop.hu – hivatalos
mi-home.hu – hivatalos
alza.hu
pepita.hu


A korábbi modellekhez mérten a fritőzt sokkal kompaktabb méretek és kisebb energiafelhasználás jellemzi. A 4 literes sütőkapacitás miatt ideális választás a nagyobb családoknak, de egyszerű kezelhetősége és ablakos kialakítása miatt még a kezdők számára is jó választás lehet.

Lássuk, hogy mit tud valójában a Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L!

Kapcsolódó tesztünk:

Mi Smart Air Fryer teszt

Átlátszó ablakos kosárral, 4 literes kapacitással

Amint az imént már elhangzott, a Xiaomi forrólevegős fritőzének egyik legnagyobb előnye, hogy a letisztult, modern és egyszerű termékdizájnt egy ablakos kosárral egészítették ki. Ez a háromrétegű hőszigetelt nyílás azért nagyon előnyös, mert így a gépet nem kell folyamatosan leállítani és kinyitni ahhoz, hogy ellenőrizzük az ételek állapotát.

Mindemellett még a hellyel sem spórolt a gyártó! A 4 literes térfogatnak köszönhetően akár egy 4-5 tagú családnak is könnyedén elkészíthető benne a főfogás, az extra grillráccsal pedig akár két szinten is elhelyezhetjük az ételt. Így egyszerre akár 12 kisebb csirkeszárny megsütése sem okoz neki gondot.

Sokoldalú megoldások nagy teljesítmény mellett

A Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L nemcsak az extra funkciók miatt okos, hanem azért is, mert sokoldalú megoldások jellemzik. Mivel hőmérséklete 40 és 200 Celsius-fok között állítható, akár még gyümölcsöket és zöldségeket is aszalhatunk benne, sőt egy joghurtkészítő funkciót is terveztek hozzá.

Mivel a sütéshez használt forró levegőt 360 fokban képes keringetni az ételek körül, az 1600 W-os fűtőteljesítménnyel kiegészülve nagyon gyors és hatékony munkavégzésre számíthatunk tőle. 

A folyamatot ráadásul bármikor félbeszakíthatjuk a kosár kihúzásával, ha meg kell forgatni a húsokat vagy összerázni a hasábburgonyát, a zárás után a sütés ott folytatódik, ahol korábban abbamaradt.

Még recepteket is kapunk az okos funkciók mellé

Hogy mitől okos a Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L? Leginkább attól, hogy a Xiaomi Home applikációval csatlakoztatható okostelefonunkhoz, amivel akár a kanapéról vagy a munkahelyünkről is bármikor hozzáférhetünk a beállításokhoz.

Szeretnénk meleg ételt fogyasztani a munkából hazaérkezve? Netán friss finomsággal fogadni a gyerekeket az iskola után úgy, hogy mi nem is vagyunk otthon? Csak készítsük be reggel az összetevőket, majd indítsuk el a sütést a megfelelő időpontban, a többit majd elvégzi helyettünk a fritőz.

Mindemellett kérhetünk értesítéseket a telefonunkra – például a sütés állapotáról –, okosotthonokban pedig a Google Asszisztenssel még hangvezérléssel is irányíthatjuk. A hab a tortán, hogy az applikációból száznál is több recepthez férhetünk hozzá, így rögtön ízletes fogások tucatjait készíthetjük el vele.

Egyszerű kezelés előre beállított programokkal

A kezelhetőség tekintetében a Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L esetén az egyszerűségre törekedett a gyártó. Saját OLED kijelzője megkönnyíti a használatot, hiszen egyszerűen kalibrálhatjuk itt a hőmérsékletet vagy a sütés idejét.

Természetesen választhatunk 11 előre beállított program közül is, de az okossütés-funkció mellett a saját beállításainkat egyaránt elmenthetjük. Ez a családi slágerételeknél alaposan megkönnyíti a használatot, hiszen csak meg kell keresnünk privát programjainkat.

A Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L ára

A Xiaomi legújabb forrólevegős fritőze már elérhető a magyar boltok polcain is, így nem szükséges külföldről rendelnünk, ha szívesen látnánk a konyhában. Ára változó, az Árukereső adatai alapján cikkünk írásának időpontjában 39 890 és 59 990 forint között vásárolhatjuk meg.