Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi U1 Pro gyerek okosóra: saját GPS-sel és videohívással debütált a népszerű gyártó gyerek okosórája

Miután a felnőtt okosóra piacon már jól bejáratta a nevét, a kínai gyártó most a gyerek okosórák világában is szeretne maradandót alkotni a Xiaomi U1 Pro-val!

Amint az a legjobb gyerek okosóra kutatásunkból is kiderült, a Xiaomi eddig nem sok figyelmet fordított a kifejezetten legkisebbek számára készült viselhető okoseszközökre, azonban hamarosan ez megváltozik.

A vállalat ugyanis bejelentette Xiaomi U1 Pro névre hallgató okosóráját, amit kifejezetten a gyerekeknek szántak, de ennek ellenére is kellően látványos, a tinédzsereknek egyaránt vállalható termékdizájnt kapott.

Legnagyobb különlegessége, hogy tartalmaz saját GPS nyomkövetőt, így a szülők folyamatosan láthatják, merre jár gyermekük, de a 4G-támogatással hang- és videóhívások indítására is alkalmas a készülék.

Az óra rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, a Xiao AI jóvoltából saját hangasszisztens segíti a gyerekeket a tanulásban, de a WeChat vagy az Alipay jóvoltából még érintés nélküli fizetésre is alkalmas a készülék, amivel a szülők biztonságosan szabályozhatják lurkóik pénzügyeit.

Természetesen az okosóra képes követni az aktivitást, rendelkezik beépített zseblámpával, naptár funkcióval, de még SOS segélyhívó is található benne.

Mindezt strapabíró kialakítással és 20 méteres vízállósággal egészítette ki a gyártó, akik 4GB belső tárhelyet és egy 950 mAh-s akkumulátort is építettek az órába, amely több napra elég üzemidőt biztosít.

Hogy a Xiaomi U1 Pro mikor és milyen áron érkezik meg Európába, azt egyelőre nem tudjuk még, Kínában átszámítva 50 ezer forintnak megfelelő áron került forgalomba.