Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Watch S3: nagyobb tudással, de elődjéhez képest olcsóbban érkezik a Xiaomi új okosórája

Meglepő lépésre szánta el magát a Xiaomi a Watch S3 okosórával, amely a jelek szerint hiába érkezik nagyobb tudással, a közvetlen elődjéhez mérten mégis alacsonyabb árcédulát kaphat.

A Xiaomi Watch S-szériát egyre több helyen említik a piac legjobb Xiaomi okosórái között, aminek az oka leginkább abban keresendő, hogy a termékcsalád tagjai nemcsak a termékdizájn, hanem a tudás szempontjából egyaránt az élmezőnyhöz sorolhatók.

Nem lesz ez másként a Xiaomi Watch S3-mal sem, amit várhatóan a napokban jelentenek be hivatalosan a nagyvilág számára, azonban az Amazon idő előtt kiszivárogtatott hozzá kapcsolódóan egy fontos információt, mégpedig az árcédulát.

Ebből megtudtuk, hogy a Xiaomi legújabb okosórája az európai piacra 150 euróért – azaz közel 60 ezer forintért – robbanhat be, ami azért érdekes, mert a Watch S2 annak idején 50 euróval magasabb áron indult.

Ez túlzás nélkül kimagasló ár-érték arányt jelentene a Xiaomi Watch S3 számára, hiszen tudását tekintve sokkal magasabb kategóriát képvisel, mint elődje, így a teljesen új, gesztusvezérléssel ellátott HyperOS operációs rendszer mellett 12 csatornás pulzusmérő, saját GPS, sőt 15 napos üzemidő is társul az órához.

A klasszikus óraformára hajazó dizájnt ráadásul könnyített alumínium vázzal, 5 ATM vízállósággal, valamint egy érdekes újdonsággal dobta fel a Xiaomi, akik az okosórás piacon talán elsőként nemcsak a szíjat, hanem az AMOLED kijelző körüli kávát is cserélhetővé tették.