Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Cosori TurboBlaze: a séfek kedvence – megjelent a legújabb Cosori forrólevegős fritőz

Újabb forrólevegős fritőzzel szeretné meghódítani az önjelölt konyhafőnökök szívét a Cosori, akiknek sikerült egy újabb szintre emelkedni aktuális termékükkel.

A Cosori kétségtelenül a forrólevegős fritőzök egyik legnépszerűbb szereplője, akik évről-évre rengeteg díjat zsebelnek be aktuális termékükkel. Nemcsak külföldön, hanem itthon is nagy népszerűségnek örvendenek, sőt a Teszt Plussz Magazin tesztjein egyaránt rendszeresen jól szerepelnek, teszteltük már a Dual Blaze, Premium és Lite modellt is.

A gyártó legújabb terméke a Cosori TurboBlaze Chef Edition névre hallgat, ami nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen minden eddiginél jobb teljesítményre, ezáltal ízletesebb ételekre számíthatunk tőle.

Jó előjel, hogy az Egyesült Államokban már most kimagasló értékelései vannak az Amazonon (jelenleg 4,8/5 csillagon áll), de már mi is teszteljük, hogy mire képes a gyakorlatban.

Addig is lássuk, hogy mit kell tudni róla előzetesen!

Nemcsak gyorsabb, hanem hatékonyabb is

A TurboBlaze Chef Edition egyik legnagyobb előnye, hogy elődjeihez mérten sokkal gyorsabb munkavégzésre képes. A gyártó mérései alapján még a Cosori Premium forrólevegős fritőzhöz viszonyítva is 46 százalékkal gyorsabban tudja elkészíteni az ételeket.

Amennyiben belegondolunk abba, hogy a Premium modell már eleve másfélszer gyorsabb volt, mint a hagyományos sütők, akkor nem is kérdéses, hogy az új termék mennyivel gyorsabban dolgozik majd.

6 literes kapacitás

A forrólevegős fritőz természetesen a kapacitás tekintetében sem hagy minket cserben. A 6 literes kosarával egy normál család is könnyedén elkészítheti benne a főfogást, amihez átlagosan 97 százalékkal kevesebb olaj felhasználására lesz szükség.

Egyszerű kezelhetőség

A Cosori mindig nagy figyelmet fordított az egyszerű használatra. Ennél a modellnél 9 beállítás között válogathatunk egyetlen gombnyomással, így rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc ételeink elkészítését 30 és 230 Celsius fok közötti sütési hőmérsékleten.

Egyenletesebb sütés, takarékosabb működés

A gyártó a takarékos működésre is odafigyelt, így a fritőz motorja 28 százalékkal gyorsabb fordulatszám elérésére képes, tehát gyorsabban, kevesebb energia felhasználásával dolgozik. Mindezt öt automatikusan változó ventilátorsebességgel egészítették ki annak érdekében, hogy sokkal egyenletesebb sütést biztosítson.

Könnyű tisztíthatóság

A TurboBlaze Chef Edition mindezt tapadásmentes bevonattal koronázza meg az egyszerű és gyors tisztíthatóság érdekében, sőt a kivehető tartozékok egy részét még mosogatógépben is lehetőségünk lesz elmosni.

A Cosori TurboBlaze Chef Edition ára

Ha valaki szeretne vásárolni egyet a Cosori új forrólevegős fritőzéből, jó hír, hogy már Magyarországon is elérhető, méghozzá 89 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Előnyök
  • Leggyorsabb Cosori modell
  • 6 literes kapacitással
  • 9 előre beállított programmal
  • Energiahatékony DC technológiával
  • 1700 Watt teljesítménnyel
Elérhető itt
cosori.hu – hivatalos
pepita.hu

Szeretnéd megismerni 2023 legjobb forrólevegős fritőzeit? A Teszt Plussz Magazin Air Fryer kutatása a teljes piacot feltérképezte neked!