Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Ecovacs Goat G1-800 & Goat G1-2000: határoló kábelek nélkül dolgozik a gyártó két új robotfűnyírója

A nagy népszerűség miatt az Ecovacs két újabb modellel bővíti a Goat G1-termékcsaládot. Az Ecovacs Goat G1-800 & Goat G1-2000 robotfűnyírók kisebb és nagyobb területre alkalmasak. 

Újabb fűnyíró robotokat mutatott be az Ecovacs, akik a Goat G1-1600-as modell mintájára egy kisebb és egy nagyobb változatot is piacra dobtak G1-800 és G1-2000 név alatt.

A számok azt mutatják, hogy a fűnyírók hány négyzetméternyi terület rendben tartására alkalmasak, a legnagyobb előnyük azonban, hogy határoló kábelek nélkül is tökéletes munkát végeznek.

A 2024 legjobb robotfűnyíróit bemutató ikkünkből ugyanis kiderült, hogy a legtöbb ilyen típusú termék alkalmazása előtt még mindig huzalokat kell kifeszíteni a kertben ahhoz, hogy behatároljuk a kis robotok működését, de a Goat termékcsalád esetében ilyenre nincs szükség.

Ennek az oka, hogy mindegyik eszköz a TrueMapping navigációs technológiára épül, így meglepően pontosan fel tudják térképezni kertünket, hogy utána a társalkalmazáson keresztül meghatározzuk számukra a virtuális határokat, noha az applikáció ennél sokkal több beállításra is lehetőséget ad, így például a vágásmagasság állítására.

Mindegyik robotfűnyíró 360 fokos panoráma és 150 fokos halszem kamerával rendelkezik, nem okoz nekik gondot a 45 százalékos emelkedő leküzdése, vágásszélességük pedig meghaladja a 22 centimétert.

A két nagyobb modell ráadásul saját GPS nyomkövetővel is rendelkezik, sőt a G1-2000-et úgy alakították ki, hogy még nehéz terepen se okozzon gondot a használata.

Az ár szempontjából a Goat G1-800-as 430 ezer forintért került a boltokba fehér és szürke színben, míg a Goat G1-2000-es modell közel 800 ezer forintért vásárolható meg kizárólag fehér árnyalatban.

Hogy az Ecovacs újdonságai mikor érkeznek meg a magyar piacra, azt nem tudjuk. Jelenleg a Német amazonon elérhetőek és a gyártó egyelőre nem szállít belőlük Magyarországra.