Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Galaxy Buds 3 Pro: már majdnem indulásra kész a Samsung prémium fülhallgatója

A tervek szerint még a nyáron bemutatja aktuális újdonságait a Samsung, akik nemcsak telefonokkal és okosórával, hanem a Galaxy Buds 3 Pro vezeték nélküli fülhallgatóval is készülnek.

A Samsung várhatóan július 10-én rendezi meg Párizsban a Galaxy Unpacked eseményt, ahol legújabb hajlítható képernyős telefonjaik és a Galaxy Watch 7 okosórájuk mellett most már biztosan ott lesz a Galaxy Buds 3 Pro vezeték nélküli fülhallgató is.

Megjelent ugyanis egy SM-R630-as modellszámú Samsung készülék az FCC tanúsítási listáján, ami rendszerint az egyik utolsó lépcsőfok a megjelenés előtt, és pontosan ezért lehetünk annyira magabiztosak az eszköz júliusi bemutatójában.

Sajnos az FCC-tanúsítási dokumentumok konkrétumokat még nem árultak el a Samsung közelgő zászlóshajó termékéről, de az általunk is a legjobb vezeték nélküli fülhallgatók közé válogatott Galaxy Buds 2 Pro-hoz hasonlóan ismét piacvezető megoldásokra számítunk.

Hogy mit várunk a legújabb generációtól?

Leginkább az akkumulátor élettartamának javulását, amire egyelőre még csak következtetni lehet, hiszen a BIS-tanúsítvány szerint a készülék a közvetlen elődjéhez hasonlóan egy 500 mAh-s töltőtokkal érkezik, ami egy kis reményt adhat: ha ugyanis ehhez nem nyúltak, akkor talán a fülhallgató akkumulátorát fejlesztették a mérnökök.

Mivel a hangminőség és a zajszűrés tekintetében már nehéz lenne újabb szintre lépni, ezért reménykedünk még a vízállóság, a robusztusság fejlesztésében, de a Samsung háza táján manapság hívószónak számító mesterséges intelligenciára épülő funkciók bevezetését is esélyesnek tartjuk.