Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Samsung Galaxy Watch 7: három modell is érkezhet a népszerű okosórából

Felrúghatja megszokott kiadási stratégiáját a Galaxy Watch 7 okosórákkal a Samsung, akik ezúttal háromféle modellt dobhatnak piacra, sőt a belső tárhelyet is bővíthetik.

Egy ideje hallani már pletykákat a Samsung Galaxy Watch 7-ről, amivel a gyártó várhatóan ismét felforgathatja a piacot, sőt minden jel arra utal, hogy az Exynos W940-es lapkakészletre épülő újgenerációs modelleket rögtön háromféle típusban is kiadhatják majd.

A termékcsalád részeként korábban megjelent Samsung okosórák ugyanis eddig jellemzően kétféle változatban kerültek a boltokba, a mindig megbízható forrásairól ismert SamMobile szerint azonban idén háromféle modell érkezik.

Ezek már saját típusszámmal is rendelkeznek, így a belépő ligát az SM-L300 és SM-L305 képviselik, a középkategóriát az SM-L310 és SM-L315, míg a prémium szintet az SM-L700 és SM-L705 kódnéven számon tartott változatok. 

Úgy tudni, hogy az 5-ösre végződő modellszámok jelzik az adott okosóra kapcsán az eSIM-kompatibilitást, tehát mindhárom új Galaxy Watch 7-ből érkezhet ilyen, telefonálásra is használható modell.

A hírek szerint ráadásul a Samsung az órák belső tárhelyeit is megnöveli, sőt rögtön megduplázza. Míg ugyanis az előző generációban 16 GB volt a maximum, addig a Watch 7-nél ezt már 32 GB-ra emelik, ami sokkal nagyobb rugalmasságot kínál majd a felhasználók számára mind az alkalmazások telepíthetőségét, mind a saját tartalmakat tekintve.

A tervek szerint a Samsung a júliusi Unpacked eseményen rántja majd le a leplet a Galaxy Watch 7-ről, akkor tehát minden hivatalos részlet kiderülhet az érkező újdonságról.

Kapcsolódó anyagunk: okosóra tesztek