Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Hasznos Galaxy AI-funkciókkal bővülnek a Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatók

A Samsung vezeték nélküli fülhallgatóira is elérhetővé teszi az S24 termékcsaládban debütált Galaxy AI-funkciókat, amelyek hasznos extrákat kínálnak a felhasználóknak.

A Samsung Galaxy S24 egyik legnagyobb újdonságaként kerültek beharangozásra a Galaxy AI-funkciók, amelyek a sorozat mindhárom tagján elérhetővé tették a mesterséges intelligencián alapuló lehetőségeket.

Miközben kilátásba került, hogy ezek a részben kényelmi, részben hasznos megoldások régebbi Samsung telefonokra is elérhetővé válnak, a koreai óriás most bejelentette, hogy Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatóikat is felvértezik ezzel a tudással.

Amint az legjobb vezeték nélküli fülhallgatókat bemutató kutatásunkból is kiderült, a Samsung kínálatából érkező Buds termékcsalád magasan a piac legjobbjai között található, ezekkel az AI-funkciókkal pedig újabb ütőkártyát kapnának a kezükbe ahhoz, hogy idén is megőrizzék ezt a pozíciójukat.

A Samsung sajtóközleményéből megtudtuk, hogy az új funkciókat biztosan megkapja majd a Galaxy Buds 2 Pro, a Galaxy Buds 2 és a Galaxy Buds FE, amelyek első körben a mesterséges intelligenciára épülő élő fordítással és a tolmácsolási funkciókkal bővülhetnek.

A legjobb az egészben, hogy a kérdéses AI-funkciókhoz várhatóan nem lesz szükség internetkapcsolatra, azonban a gyártó elmondása szerint az újdonságok élvezetét várhatóan Galaxy S24 telefonokhoz kötik majd.