Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite: bemutatkozott a népszerű elektromos roller második generációja

A Xiaomi úgy döntött, hogy a nagy népszerűségre való tekintettel frissíti az Electric Scooter 4 Lite elektromos rollert, a második generációs kiadás pedig ismét jó vételnek tűnik.

Aki szeretne olcsón jó minőségű elektromos rollert vásárolni, az biztosan találkozott már a piacon a Xiaomi nevével, akik úgy döntöttek, hogy frissítik a népszerű Electric Scooter 4 Lite-ot, amelynek második generációja már több európai országban elérhető.

A Xiaomi elektromos rollerek között a 4 Lite a belépő kategóriát képviseli, így alacsony áron kaphatunk tőle jó minőséget, méghozzá derekas teljesítmény társaságában.

A 25 km/h-s végsebességű jármű 300W-os névleges- és 390W-os csúcsteljesítménnyel rendelkezik, így akár a 15 százalékos lejtők leküzdése sem okoz neki gondot, a 9600 mAh-ra növekedett akkumulátorral pedig a hatótávja is nagyobb, mint elődjének: 20-ról 25 km-re emelték.

A rollert 10 hüvelykes pneumatikus gumiabroncsokkal vértezték fel, a dobfékeket pedig E-ABS fékrásegítővel egészítették ki. Az összecsukható vázszerkezet mellett a kormányon találunk egy integrált kijelzőt, ami rengeteg hasznos információval szolgál, de a közlekedésbiztonsághoz elengedhetetlen lámpák is alaptartozékok.

A Xiaomi Home társalkalmazásnak köszönhetően a rollert telefonról is tudjuk kezelni, a megszokottan látványos termékdizájn mellett pedig a méretekkel sem esett túlzásba a gyártó (összehajtva 530 x 1141 x 440 mm).

A Xiaomi Electric Scooter 4 Lite második generációja már hazánkban is elérhető, így aki szeretne magának egyet, 130 ezer forint körüli áron megvásárolhatja.

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2

Elérhető itt

ALZA.HU
Árukereső.hu

Kapcsolódó anyagunk

A legjobb elektromos rollerek (2024)