Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max: lengéscsillapítóval érkezik a legújabb Xiaomi elektromos roller

Újabb szintre emeli a komfortot legújabb e-rollerjével a Xiaomi, akik Electric Scooter 4 Pro Max név alatt egy első lengéscsillapítóval szerelt modellről rántották le a leplet.

Bár a Xiaomi évek óta szeretné magasabb szintre emelni az utazási komfortot az általuk gyártott e-rollereken, viszont néhány egyszerűbb lengéscsillapító megoldást leszámítva termékeik nagyon messze voltak például a motorkerékpárok által képviselt kényelemtől.

Ezen szeretne változtatni a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max, amely több tekintetben is hasonlít a korábban bemutatott Electric Scooter 4 Pro Plus modellhez, azonban egy fontos különbség van köztük: az új típust ugyanolyan lengéscsillapító technológiával vértezték fel, mint például a motorkerékpárokat.

Ezzel a Xiaomi szerint jelentős javulást értek el a kényelem tekintetében, de azért érdemes kiemelni még a roller kapcsán a 960W-os elektromotort (400W-os névleges teljesítménnyel), ami 25 km/h-s maximális sebességre képes, az óriási akkumulátor miatt pedig akár 60 km-s is képes megtenni egyetlen töltéssel.

A 10 hüvelykes abroncsokkal, E-ABS-szel, dobfékkel, biztonságos világításrendszerrel és elragadó aranyszerű színárnyalattal rendelkező elektromos roller 240 ezer forintnak megfelelő összegért bukkant fel Németországban, megjelenésének pontos időpontja azonban még nem ismert.

Kapcsolódó kutatásunk:

Elektromos roller teszt – 2024 legjobbjai