Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

A legjobb magyar nyelvű okosórák (2024)

Utoljára frissítve:

Magyar nyelvű okosóra vásárlásán töröd a fejed, de nem tudod, hogy melyik típus lehet számodra a megfelelő választás? Aktuális kutatásunkban összegyűjtöttük a piac legjobbjait!

Tartalomjegyzék

Egyre több okosóra-gyártó ismeri fel, hogy a magyar piacon különösen fontos szempont a vásárlók számára a saját anyanyelvet támogató menürendszer és társalkalmazás megléte. Ennek köszönhetően egyre több magyar nyelvű okosóra közül válogathatnak a hazai felhasználók!

Sajnos azonban még mindig nagyon nehéz eligazodni a kínálatban, így akinek ez az egyik legfontosabb szempont, gyakran futhat a következő kérdésekbe:

 • Biztosan tud magyarul a kiválasztott okosóra?
 • Megfelel-e az igényeimnek az adott típus?

Ha téged is ez a két kérdés foglalkoztat a leginkább, van egy jó hírünk: kutatócsapatunkkal megvizsgáltuk az egész magyar piacot és összegyűjtöttük a legjobb magyar nyelvű okosórákat, amelyek között garantáltan te is megtalálod a számításaidat.

A legjobb magyar nyelvű okosórák (2024)

ARMODD Roundz 5

A beugró szint képviseletében

Kijelző: 1,43″ (AMOLED) Üzemidő: 7 nap Tömeg: 51 gramm Kompatibilitás: iOS, Android Kapcsolat: Bluetooth GPS: Nem Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: IP67

Előnyök
 • Teljesen magyar nyelvű menürendszer
 • 1,43 hüvelykes AMOLED kijelző
 • Android és iPhone-támogatás
 • Több mint 70 aktivitás automatikus kezelése
 • Bluetooth-alapú telefonálási lehetőség
Elérhető itt
Árukereső.hu

Magyar nyelvű menü, elragadó megjelenés, minőségi kialakítás és még megfizethető árcédula is? Mindez tökéletesen jellemző az ARMODD Roundz 5 okosórára, amely rengeteg funkciót tartogat a felhasználóknak.

AMOLED kijelzővel és minőségi megjelenéssel

A magyar nyelvű okosórák között az ARMODD terméke kellemes meglepetést okozhat sokaknak, hiszen azon túl, hogy nagyon jól néz ki, minőségi fémházban kapott helyet, sőt a szíja is cserélhető, mindemellett még egy 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőt is elhelyezett benne a gyártó.

Utóbbi természetesen rendelkezik Always-on display móddal, miközben magas fényereje miatt még napsütésben is látható marad. A legjobb azonban, hogy a több mint 500 cserélhető számlap és a teljes egészében magyar nyelven kommunikáló menürendszer mellett meglepően nagy tudás birtokában van.

Vérnyomást mér, felügyeli aktivitásunkat és még telefonálhatunk is vele

Hogy mekkora az a nagy tudás? Elég csak kiemelni a sorból, hogy nemcsak a pulzust vagy a vér oxigénszintjét képes mérni, hanem akár a vérnyomásunkat is, de számolja a lépéseinket, az elégetett kalóriáinkat, figyeli a légzésünket, valamint a stresszszintet egyaránt.

Több mint 70 sportmódot kezel probléma nélkül, így személyi edzőként tud segíteni nekünk minden fontosabb mozgásforma követésekor, ami hasznos lehet, ha fogynánk vagy növelnénk például az állóképességünket. Rendelkezik saját hangasszisztenssel, de a legjobb, hogy Bluetooth alapon a beépített hangszóró és mikrofon segítségével még telefonálhatunk is vele.

ARMODD Squarz 12 Ultimate

Pénztárcabarát választás

Kijelző: 2,01″ (AMOLED) Üzemidő: 7 nap Tömeg: 51 gramm Kompatibilitás: iOS, Android Kapcsolat: Bluetooth GPS: Nem Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: IP67

Előnyök
 • Négyzet alakú, 2,01 hüvelykes AMOLED kijelző
 • Erős fémházas kivitel
 • Rengeteg hasznos funkció
 • Telefonálás közvetlenül az okosóráról
 • Android- és iPhone-támogatás
Elérhető itt
notino.HU
Árukereső.hu

Szeretnél egy megfizethető magyar nyelvű okosórát, ami a klasszikus óraforma helyett négyzet alakú kijelzőre épül? Ebben az esetben az ARMODD Squarz 12 Ultimate nagy kedvenced lehet!

Mutatós megjelenés egy kis áthallással

Az ARMODD okosórájának egyik legfontosabb ütőkártyája a termékdizájn, hiszen jelentős mértékben hasonlít az Apple Watch-ra, amit a gyártó erős fémvázas kialakítással, valamint egy 2,01 hüvelykes AMOLED kijelzővel egészített ki, mely természetesen tökéletesen kezeli az Always-on display módot.

A képernyő kielégítő felbontással és fényerővel rendelkezik, így még napsütésben is jól olvasható marad, miközben a testre szabhatóságra sem lehet panasz. Ennél a magyar nyelvű okosóránál ugyanis cserélhető a szíj, de a kijelző digitális számlapja is, így 500 előre generált megoldás közül választhatunk, sőt saját fotót egyaránt alkalmazhatunk.

Sportoláshoz és egészségkontrollhoz is ideális

Természetesen nemcsak a külső megjelenése előnyös, hanem az okosóra tudása is figyelemre méltó lett. A pulzus mellett például képes mérni a vérnyomást, a vér oxigénszintjének telítettségét, de akár az elégetett kalóriákat, valamint a lépéseket is, ha pedig sportolásra kerül sor, személyi edzőket megszégyenítő módon segít a testmozgás optimalizálásában.

Több mint 70 sportmódot kezel automatikusan, miközben képes jelezni a legfontosabb értesítéseket, rendelkezik saját hangasszisztenssel, a beépített hangszóró és mikrofon által pedig Bluetooth-kapcsolaton keresztül a telefonhívások lebonyolítását is megvalósíthatjuk a segítségével.

Huawei Watch GT 4

Kiváló ár-érték arány

Kijelző: 1,43″ (AMOLED) Üzemidő: 8 nap Tömeg: 48 gramm Kompatibilitás: iOS, Android Kapcsolat: Bluetooth, NFC GPS: Igen Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: 50 méterig vízálló

Előnyök
 • Stílusos megjelenés
 • Fejlett egészségügyi felügyeleti rendszer
 • Több mint 100 edzésmód támogatása
 • Akár 2 hetes akkumulátor üzemidő
 • Bluetooth-alapú telefonálás
Elérhető itt
ALZA.HU
Árukereső.hu

Szereted, ha okosórád nemcsak stílusos, hanem az óriási tudás mellett még magyar nyelvű menüvel is rendelkezik? Akkor a Huawei Watch GT 4 segítségével nagyon hűséges társra találhatsz.

Professzionális megjelenés, akár 14 napos üzemidő

A Huawei magyar nyelvű okosórája egyike azoknak a termékeknek, amelyek valóban jól néznek ki. 41mm-es változata a női okosóra kutatásunkban is szerepel. Ikonikus megoldásokat alkalmaz, mégis újszerűnek, frissnek hat, miközben kompatibilis Androiddal és iOS-sel, megjelenését pedig több mint 25 ezer különleges számlappal tehetjük akár minden nap teljesen egyedivé.

Elérhető gumírozott, szövet és rozsdamentes acél szíjjal is, ezáltal olyan stílust biztosít a felhasználók számára, ami garantáltan soha nem megy ki a divatból. Sőt, erről a stílusról soha sem kell lemondanod, hiszen töltésenként akár 14 napig bírja a csuklón.

Bluetooth-alapú telefonálás, fejlett egészségfigyelő rendszerek

Az órában a Huawei TruSeen 5.5+ rendszere dolgozik, aminek jóvoltából kiváló minőségben képes követni az életjeleket, legyen szó a szívritmusról, a vér oxigénszintjéről, az alvásról vagy éppen a stresszről, az okosórával bármit követhetünk majd. Ebből fakadóan természetesen aktivitásunkat is!

A kapcsolódó szoftver több mint 100 edzésmódot képes felismerni és támogatni, így optimalizálni teljesítményünket a fejlődés érdekében. A legjobb, hogy a saját mikrofonnal és hangszóróval Bluetooth-kapcsolaton keresztül még a hívásainkat is fogadhatjuk, ami sok esetben hatalmas könnyítést jelenthet.

Huawei Watch GT 4 Pro

Elegáns választás

Kijelző: 1,5″ (LTPO OLED) Üzemidő: 5 nap Tömeg: 65 gramm Kompatibilitás: iOS, Android Kapcsolat: Wifi, Bluetooth, NFC GPS: Igen Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: 50 méterig vízálló

Előnyök
 • 1,5 hüvelykes AMOLED kijelző
 • Több mint 500 órás üzemidő
 • Elegánsan férfias megjelenés
 • Önállóan is használható telefonálásra
 • Saját belső tárhely (32GB)
Elérhető itt
ALZA.HU
Árukereső.hu

Stílus, elegancia és férfiasság. Ha mindez fontos egy magyar nyelvű okosóra kiválasztásánál, akkor a Huawei Watch GT 4 Pro garantáltan kielégíti az igényeidet, méghozzá rengeteg funkció társaságában.

Zafírkristály üveggel védett kijelző, kiváló üzemidő

A Huawei Watch GT 4 okosóra Pro változata nagyon sok tekintetben magasabbra tudta tenni a mércét az alapkiadáshoz képest. Az 1,5 hüvelyk méretű AMOLED kijelzőjét például domború zafírkristály bevonattal látták el a jobb védelem érdekében, de a készülékház is titánból készült, sőt teljesen vízálló.

Üzemideje töltésenként akár az 500 órát is meghaladhatja, miközben rendelkezik egy 32GB-os beépített tárhellyel a saját tartalmakhoz. Ez az okosóra már önállóan is alkalmas a telefonálásra, beágyazott SIM kártyával 4G LTE kapcsolatot tud létesíteni, így nem szükséges működéséhez az okostelefon közelsége.

Hatalmas szoftveres tudás lapul benne

Azon túl, hogy még saját GPS-t is kapott, sőt kezeli az NFC-t, a Huawei magyar nyelvű okosórája óriási szoftveres tudás birtokában van. A saját alkalmazásboltból rengeteg extrát lehet letölteni rá, a fontosabb szoftverekhez pedig widget is van, így a férfias megjelenés ellenére nagyon szépen testre lehet szabni.

A tudás tekintetében kimagaslóan tudja monitorozni életfunkcióinkat, de sportoláskor sem hagy minket cserben, nagyon sok hétköznapi mozgásformát automatikusan felismer és kezel. Sőt mi több, a gyártó gondolt az akadálymentességre is a fogyatékkal élők számára, de az egészen hétköznapi okosóra-funkciók sem maradtak ki belőle.

Apple Watch SE 2

A mi választásunk Apple felhasználóknak

Kijelző: 1,7″ (LTPO OLED) Üzemidő: 18 óra Tömeg: 26.4 gramm Kompatibilitás: iOS Kapcsolat: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, LTE GPS: Igen Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: 50 méterig vízálló

Előnyök
 • 1,78 hüvelykes OLED kijelző
 • Karbonsemleges tok és szíj
 • Telefonálás lehetősége
 • Vízálló kialakítás
 • Apple Pay
Elérhető itt
ALZA.HU
pepita.hu
Árukereső.hu

Egy modern, nagy tudású, de mégsem túl drága magyar nyelvű okosórát keresel Apple felhasználóként? Az Apple Watch SE 2 több szempontból is előnyös. Hogy miért?

Mutatós, mégis tartós kialakítás, óriási szabadsággal társítva

Az Apple okosórája magabiztosan hozza a Watch-termékkategória sajátos megjelenését és modern stílusosságát. A gyártó mindezt karbonsemleges alumínium tokkal és szíjjal vértezte fel, amihez egy 1,78 hüvelykes szögletes OLED kijelzőt társítottak, melyet ion-x üveg véd a sérülésekkel szemben, sőt a vízállóság sem hiányzik a sorból.

A legjobb azonban, hogy a Watch SE 2 nemcsak jól mutat a csuklón, hanem hatalmas szabadságot is ad a kezünkbe. Eleve telefon nélkül is tökéletesen működik, könnyedén fogadhatunk vagy indíthatunk róla hívásokat, miközben az Apple Pay jóvoltából még fizethetünk is a segítségével az üzletekben.

Személyi edző és életmódtanácsadó egyetlen eszközben

Amivel kapcsolatban az Apple magyar nyelvű okosórája még nagyon jó, hogy ár-érték arányban hatalmas tudás birtokában van. Gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy személyi edző, így segít optimalizálni aktivitásainkat, miközben folyamatosan méri a megtett távolságot, számolja a lépéseket, az elégetett kalóriákat és így tovább.

A gyártó természetesen felvértezte valamennyi biztonsági- és hagyományos okosórás funkcióval, de az egészséges életmód fenntartását is könnyedén megtámogathatjuk vele. Méri a pulzusunkat, követi az alvásunkat, sőt még az akadálymentesség kialakítására is gondoltak vele a gyártónál.

Samsung Galaxy Watch 6 & 6 Classic

A mi választásunk Android felhasználóknak

Kijelző: 1,4″ (Super AMOLED) Üzemidő: 24 óra Tömeg: 28.7 gramm Kompatibilitás: Android Kapcsolat: Wifi, Bluetooth, NFC GPS: Igen Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: IP68

Előnyök
 • Zafírkristállyal védett AMOLED kijelző
 • Továbbfejlesztett BioActive szenzor
 • Exynos W930 lapkakészletre épülő tudás
 • Vérnyomás- és EKG-mérés
 • Saját GPS
Elérhető itt
ALZA.HU
alza.hu – Classic
Árukereső.hu
Árukereső.hu – Classic

Egy hagyományos óraforma, amely rengeteg okos funkcióval és magyar nyelvű menüvel is rendelkezik? Ez a Samsung Galaxy Watch 6, amelynek klasszikus változatát egyaránt meleg szívvel ajánljuk.

Kívül-belül erőtől duzzad

A Samsung magyar nyelvű okosórája azért jó döntés, mert kívül és belül egyaránt csak úgy duzzad az erőtől. Egyszerű, mégis letisztult és modern megjelenését ugyanis olyan extrák támogatják meg, mint az IP68-védelem, az AMOLED kijelzőt védő zafírkristály bevonat vagy az 50 méteres mélységig garantált vízállóság.

Hardveres hátterét az Exynos W930 lapkakészlet adja, amit 2GB RAM-mal és 16GB ROM-mal vérteztek fel, de gyorstöltővel ellátott nagy teljesítményű akkumulátora miatt még az üzemidővel sem lesz problémánk. Hogy mindezt újrahasznosított anyagokból készült házzal dobta fel a Samsung, csak hab a tortán.

Vérnyomás- és EKG-mérésre is ideális

Az erős hardveres háttér mellett hatalmas tudás is társul a Samsung Galaxy Watch 6-hoz, hiszen a fejlett BioActive szenzor nemcsak a pulzus vagy a vér oxigénszintjének a mérésére alkalmas, hanem a vérnyomásunkat is ellenőrizhetjük vele, sőt EKG-ra egyaránt megfelelő, miközben saját NFC-támogatást és saját GPS-t szintén találunk benne.

Nagyon fejlett alvásfigyelő funkciója mellett óriási segítség lehet az aktivitáskövetésben, egyfajta személyi edzőként viselkedik a csuklónkon, hiszen valamennyi életfunkciót kimagasló pontossággal mér.

Miben különbözik a Watch 6 Classic?

Az akkumulátorokat leszámítva a Watch 6 Classic a hardverek terén nem különbözik a hagyományos változattól, a termékdizájn és a 43-, valamint 47 milliméteres készülékházak tekintetében azonban van eltérés, sőt a klasszikus típusnál a rozsdamentes acélházat bőrszíjjal egészítették ki.

Ezen felül a két modelltípust a színek terén lehet megkülönböztetni, hiszen a Classic változat csak feketében és ezüstben kapható, míg a sima Watch 6 szürke és arany árnyalatokban egyaránt elérhető.

Apple Watch Series 9 

A felsőkategória képviseletében

Kijelző: 1,9″ (LTPO OLED) Üzemidő: 18-36 óra Tömeg: 31.9 gramm Kompatibilitás: iOS Kapcsolat: Wi-Fi, Bluetooth, NFC, LTE GPS: Igen Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: IPX6, 50 méterig vízálló

Előnyök
 • Óriási teljesítményre képes lapkakészlet
 • Újgenerációs gesztusvezérlés
 • Minden eddiginél jobb fényerőt kínáló kijelző
 • Újrahasznosított anyagokból készült ház
 • Hatalmas tudás a watchOS 10 rendszerrel
Elérhető itt
ALZA.HU
Árukereső.hu

Mindenből a legjobbat keresed? Ha így vagy a magyar nyelvű okosórákkal is, akkor a felsőkategória képviseletében az Apple Watch Series 9-et ajánljuk figyelmedbe.

Hatalmas teljesítmény egy minden eddiginél fényesebb kijelzővel

Ebben az órában az Apple legújabb lapkakészlete, az S9 chip található, ami bődületes teljesítményt ad a kezünkbe, a négymagos Neural Engine-nel kiegészítve ráadásul minden tekintetben gyorsabb lett. Sőt, a Double Tap gesztusvezérléssel az okosórák irányításának egy egészen új szintjét képviseli.

Azon túl, hogy az Apple karbonsemleges tokot és óraszíjat álmodott meg a Watch Series 9-hez, egy egészen új szintre emelte a kijelzőt is, hiszen a 2000 nites fényerővel még tűző napsütésben is jól látható marad a panel. Mindezt ráadásul strapabíró forma és erősített üveg teszi ellenállóvá, sőt 50 méterig vízálló is az eszköz.

Háziorvos és személyi edző a csuklón

Természetesen az Apple erős szoftveres háttérrel is megtámogatta ezt a nyers erőt, hála a watchOS 10 operációs rendszernek, amihez fejlett egészségügyi funkciók egész sora társult. A készülék képes például az EKG és a pulzusszám pontos mérésére, az alvás követésére, a nők esetében pedig a menstruációs ciklus követésére.

Nagyon hasznos, ha sportolásról van szó, hiszen segít testre szabni az edzéseket, motiválni minket, miközben rendelkezik ütközés- és esésérzékelővel, sőt egyszerűen indíthatunk vele hívásokat, így akár segélyhívást is, ha bajba kerültünk. 

Garmin Venu 3

Kedvencünk sportoláshoz

Kijelző: 1,4″ (AMOLED) Üzemidő: 5 nap Tömeg: 42,3 gramm Kompatibilitás: iOS, Android Kapcsolat: Wifi, Bluetooth, ANT+ GPS: Igen Telefonálás: Igen Por,- és vízállóság: 50 méterig vízálló

Előnyök
 • 1,4 hüvelykes AMOLED kijelző
 • Strapabíró kialakítás sportolásra tervezve
 • Saját GPS, GLONASS és GALILEO
 • Akár 14 nap üzemidő egyetlen töltéssel
 • Tökéletes társ az egészséges életmódban
Elérhető itt
ALZA.HU
Árukereső.hu

Szeretnél egy magyar nyelvű okosórát, ami magabiztos hátteret nyújt a sporthoz, az egészséges életmódhoz és a hétköznapokhoz egyaránt? A Garmin Venu 3 biztosan nem okoz majd csalódást!

Letisztult megjelenés, strapabíró kialakítással kiegészülve

A Garmin magyar nyelvű okosórája férfiak és nők számára is ideális választás, egyszerű, letisztult és kellemes megjelenés jellemzi, miközben a gyártó a strapabíró megoldásokról sem feledkezett meg. Az 1,4 hüvelykes AMOLED kijelzőt például Gorilla Glass 3 üveggel látták el, miközben 50 méteres mélységig a vízállóság sem okoz neki problémát.

Rendelkezik saját GPS-szel, így önmagában is használható edzéshez, a telefonálás viszont csak Bluetooth-kapcsolaton keresztül működőképes, ellenben az NFC miatt a Garmin Pay jóvoltából egyszerűen és kényelmesen fizethetünk szinte bárhol az óránk segítségével.

Sportolásban nagyon erős

Amivel kapcsolatban a Garmin Venu 3 különösen erős, az nem más, mint a mozgáskövetés. Nagyszerű választás azoknak, akik rendszeresen alkalmazzák edzéseik optimalizálására, hiszen az óra alapvetően rengeteg sportmóddal, animált edzésekkel és olyan extrákkal rendelkezik, mint például a kerekesszékesek számára kifejlesztett mozgásformák.

Természetesen az életmód megtámogatásában is nagyon erős ez az okosóra így méri a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét, figyeli a légzést, a hidratációt, a stressz mértékét, a test energiaszintjét, sőt a nők számára még a menstruációs ciklus követésére is lehetőséget biztosít.

Milyen magyar nyelvű okosórát vegyek?

Ha magyar nyelvű okosóra vásárlása előtt állunk, akkor azon túl, hogy figyelembe kell vennünk a magyar nyelvű menü és társalkalmazás meglétét, mindemellett ugyanazokat a kritériumokat szükséges szem előtt tartanunk, mint egy hagyományos terméknél.

Ezek a kritériumok a következők:

 • Operációs rendszer (Android, iOS, egyéb)
 • Kijelző típusa, mérete, védelme
 • Akkumulátor kapacitása, üzemideje
 • Funkciók (sportmódok, életfunkciókhoz kapcsolódó lehetőségek, NFC, GPS, telefonálás)
 • Por-, víz- és ütésállóság
 • Termékdizájn
 • Ár

Miután a legjobb magyar nyelvű okosórákat a fentiekben összegyűjtöttük, a legjobb okosórákat általánosságban tárgyaló kutatásunkban pedig pontosan kifejtettük a fenti kritériumokat, ezért a legfőbb szempontok kifejtését ott olvashatjátok el:

Okosóra – Mutatjuk 2024 legjobbjait