Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Kihagyhatatlan akcióban a Cosori Air Fryer készülékek, a nemzetközi piac nagy kedvencei

Régóta szeretnél már magadnak vagy a családodnak egy forrólevegős fritőzt? Akkor elérkezett a te időd, hiszen a Cosori.hu-n az év akciója indult el, benne kihagyhatatlan Air Fryer akciókkal.

Évek óta tesztelünk már Cosori forrólevegős fritőzöket, amelyek tapasztalataink szerint a legjobbak közé sorolhatók a piacon. Ezt a véleményünket támasztják alá az Amazon-értékelések is, hiszen gyakorlatilag nincs olyan modelljük, amit ne imádnának a vásárlók.

A Black Week akció részeként valamennyi általunk is tesztelt modellt leárazták egy kis időre, így ott a Cosori Lite, a Cosori Premium és a Cosori Dual Blaze is a listán. Egyedül az általunk nagyon kedvelt Cosori Turbo Blaze árát nem csökkentették, de lássunk inkább néhány kihagyhatatlan ajánlatot a sorból:

Cosori Lite

Itt van rögtön az egyedül élőknek vagy pároknak ideális Cosori Lite, amit 3,8 literes sütőkosarával, 7 előre beállított programjával és gyors sütőteljesítményével garantáltan azonnal a szívünkbe zárunk 54 990 helyett mindössze 49 491 forintért.

Cosori Lite cosori Black Friday akció

Cosori Pro

Ha egy kicsit többre vágyunk, akkor érdemes lehet a Cosori Pro mellett dönteni, amit 66 990 helyett 60 291 forintért kínálnak. Ez a modell sokkal látványosabb, mondhatni modernebb megjelenést nyújt, 9 előre beállított programot kínál, a sütés során pedig akár 90 százalékkal kevesebb zsírral készíti el az ételeket.

Cosori Pro cosori Black Friday akció

Cosori Premium

Kitűnő választás lehet még ebben a kategóriában a Cosori Premium is, ami 71 990 helyett 64 791 forintra lett árazva. Itt már 5,5 literes a sütőkosár, 11 előre beállított programot találunk – nem mellesleg pedig a konyhában is jól mutat, hiszen Red Dot Design Award díjas termékről van szó.

Cosori Premium cosori Black Friday akció

Cosori Steel

Sütnénk és aszalnánk is egyszerre? Ebben az esetben a Cosori Steel lehet számunkra jó választás, hiszen egy igazi multifunkciós készülék, ami ráadásul rozsdamentes acélborítást kapott, könnyed tisztíthatóságát pedig 5,5 literes kapacitással dobták fel. 89 990 forint helyett ráadásul most mindössze 80 991 forintért lehet a miénk.

Cosori Steel cosori Black Friday akció

Cosori Dual Blaze

Nagy a család vagy szeretünk kiadósan étkezni? Akkor a Cosori Dual Blaze-t érdemes választani a listáról, ami a 6,4 literes kapacitásával könnyedén kiszolgálja a nagyobb családi összejöveteleket, sőt vezérelhető már okostelefonról is. Ez a modell jelenleg 89 991 forintba kerül az eredeti 99 990 forintos árcédulához képest.

Cosori Dual Blaze cosori Black Friday akció

Szívesen vásárolnál rögtön kiegészítőket is? A Cosori.hu aktuális Black Week akciójában több csomagajánlat közül válogathatsz, így Air Fryer készülékedhez kérhetsz olajsprayt, szervírozó csipeszt vagy papírtányért.

2023 Black Week Cosori

Hogy milyen forrólevegős fritőzt vásároljunk 2023-ban? Kutatásunkban összegyűjtöttük nektek a piac legjobb ajánlatait!