Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk
Cosori Air Fryer

Cosori Air Fryer – mutatjuk 2024 legjobb forrólevegős fritőzeit

Körképünkben áttekintjük a Cosori hazánkban is elérhető típusait, természetesen szigorúan objektív szempontokra alapozva: cikkünket sem gyártó, sem forgalmazó nem szponzorálja.

Tartalomjegyzék

Cosori – a vásárlók kedvence

Ritkaságszámba megy, amikor egy termék után kutakodva a világhálón nem ellentmondó vélemények sokaságába botlunk, és nem lelkes fanatikusok és csalódott ellenzők gyökeresen eltérő meglátásaiból kell összeraknunk egy közelítő valóságot. A Cosori fritőzök esetén azonban pontosan ebben az üdítő élményben lehet részünk.

 A vásárlói elégedettség az Amazonon is egyöntetű és látványos, a márka termékei több mint százezer voks alapján átlagosan 4,7 pontot kaptak az 5-ből, mely kimagaslóan jó értéknek számít.

Nem csoda hát, hogy az Egyesült Államokban a Cosori az egyik legkelendőbb olaj nélküli sütő. Az értékelésekből rendre kitűnik, hogy a Cosori sütőkkel való ételkészítés várakozáson felüli konyhai tapasztalatokat nyújt, ami nem csak magának a forrólevegős sütés előnyeinek köszönhető. Akik rendelkeztek már olaj nélküli fritőzös előélettel, ők is határozottan lelkesednek a termékekért, és előrelépésként élik meg a Cosori márkára váltást. 

A különböző teszteken is igen jól szereplő készülékek a belépőtől az extrákkal turbózott szintig fedik le a sütni-főzni vágyók igényeit. Több díjat is bezsebeltek már, a Cosori Premium Airfryer a kialakításáért például elnyerte a Red Dot Design Award-ot 2019-ben.

A gyártót szerencsére nem lustítják el a sikerek: folyamatosan fejleszti termékeit, egyre újabb technológiákkal és modellekkel örvendeztetve meg az egészségesebb és kalóriaszegényebb ételkészítés híveit. 

A legjobb Cosori forrólevegős fritőzök

A Cosori fritőzök bár képességeik és kapacitásaik tekintetében ugyan különböznek egymástól, ezek a különbségek a felhasználók igényeinek jobb kiszolgálását célozzák, és nem jelentenek minőségbeli különbséget. Bármelyik Cosori termékre is esik a választásunk, a vásárlói tapasztalatok alapján biztosak lehetünk benne, hogy egy gyors, hatékony és minőségi készülék birtokosai leszünk.

Cosori Lite – csak takarékosan

Amennyiben vágyunk a forró levegős sütés élményére, és többnyire nem a fél utcát látjuk vendégül, ugyanakkor lehetőleg nem szeretnénk túl mélyen a pénztárcánkba nyúlni, akkor Cosori legkedvezőbb árú, kis háztartásokra tervezett, helytakarékos készüléke, a Cosori Lite a mi fritőzünk.

Előnyök

 • kedvező ár
 • helytakarékos
 • gyors és hatékony
 • fiatalos megjelenés

Elérhető itt:

COSORI.HU – Hivatalos
GLOBY.HU
PEPITA.HU

Kapcsolódó tesztünk:

Cosori Lite forrólevegős fritőz teszt

A kis csinos

Tipikus dilemma, hogy megéri-e bekapcsolni a sütőt, ha csupán magunk vagyunk, vagy inkább csak bekapunk hidegen egy szendvicset, már megint. Ha valakinek egy csöppet is ismerős a helyzet, többnyire előbb-utóbb forrólevegős sütő vásárlásán kezdi törni a fejét, hogy racionalizálja a sütésre fordított energiát. Ám a lelkesedés könnyen megcsappanhat amikor kiderül, a konyhapult akár jelentősebb részét is be kell áldozni a fritőzbirtoklás oltárán.

A Cosori Lite 37,6×27,5×32,5 centis, keskenyebb termetével épp erre a problémára kínál megoldást: a kompakt kis készülék alapvetően az egyedülállókat és párokat célozza meg. A visszafogott fehér és halványzöld színekben elérhető, minimalista stílusú készülék egy kisebb konyhában is elfér, anélkül hogy uralni akarná teret. Fiatalos, könnyed darab, mely kiváló terepet biztosít a forrólevegős sütéssel való ismerkedéshez. 

Kicsi a bors, de erős

A Cosori Lite grandiózus méretek nélkül is ütős darab, ha a teljesítményről van szó: a készülék nemcsak az egyik leggyorsabb a termékpalettában, de az olajhasználat mellőzésében is páratlan érdemekkel bír: 97 százalékkal kevesebb zsiradék felhasználásával készíthetők benne az ételek. Az Even Heating technológia segítségével a készülék automatikusan érzékeli és optimalizálja a sütési hőmérsékletet, ami még egyenletesebb sütést biztosít.

Praktikus és egyszerű

A Cosori Lite visszafogottabb méretei nem mennek a használhatóság rovására: a sütő egy praktikus méretű, jól kihasználható 3,8 literes ételkosárral bír. Ebben komplett ebéd készíthető egy-két főre, így ha kisebb háztartás számára vásároljuk a készüléket, nem kell választanunk a helytakarékosság és kihasználhatóság szempontjai között. A kosár kényelmesen elfér a mosogatógépben is, de a masina egyszerű kezelhetősége szintén a praktikusságot szolgálja.

A Lite-ban hét olyan előre beprogramozott ételkészítési funkció található, melyek a készülék nagyobb testvéreinél is beváltak, így egy érintéssel süthetünk sült krumplit, bacont, steaket, zöldséget és csirkét. Emellett van előmelegítés és melegen-tartás program is. A kezelőpanel könnyen áttekinthető, egyéni programozásra is lehetőséget ad, így a gyártó mobiltelefonos alkalmazásában elérhető 150 recept kipróbálásán túl saját kísérletezésre is alkalmunk nyílik. A készülékhez, akárcsak a többi típushoz, öt nyárs és egy nyárstartó rács tartozik.

Cosori Pro – arany középút

Amennyiben hely szűkében vagyunk, ám családunk létszáma meghaladja az egy-két főt, a helykihasználás még fontosabb szemponttá lép elő: szerencsére a Cosori erre a célcsoportra is gondolt, amikor megtervezte a termékpaletta eggyel komolyabb készülékét. A Cosori Pro-val a gyártók nem kevesebbre vállalkoztak, minthogy a fritőz külső méreteinek további csökkentése mellett a Lite-hoz képest nagyobb sütőteret hozzanak létre. Ezt a két fő kritériumot kiválóan hozza is a masina, igaz, cserébe az ára is ugrik egyet felfelé – valamit valamiért.

Előnyök

 • kompakt készülék
 • rendkívül helytakarékos
 • halk működés
 • magas maximális sütési hőfok

Elérhető itt:

COSORI.HU – Hivatalos
GLOBY.HU

Kompaktabb már nem is lehetne

Ha versenyt hirdetnénk, a Cosori Pro egészen biztosan a fritőzök versenyének élmezőnyében végezne a kompaktságot tekintve. 27,2 x 27,2 x 30,3 centiméteres méretével karcsúságban lekörözi a Lite-ot, ugyanakkor kosárméretében a visszafogottság jelei már nem mutatkoznak: 4,7 literes sütőtartályában 1,8 kg étel készíthető, mellyel egy kettő-négy fős háztartást is ki tudunk szolgálni. A Pro nem egy feltűnő darab, megjelenésében hivalkodásnak nyoma sincs: sötétszürke színével komolyabb, nevéhez hűen professzionálisabb benyomást kelt, mely összhangban van fejlett műszaki adottságaival.

Gyors és halk

És hogy mik is ezek a műszaki adottságok? Kezdjük rögtön a sort a továbbfejlesztett hőmérsékleti kapacitással, melynek köszönhetően az ételek akár 230 fokon is készülhetnek a sütőben, 25 fokkal magasabb hőfokon, mint a gyártó más készülékeiben. Az Air Crisp technológia a gyorsabb előmelegítésről gondoskodik, melynek hála az előmelegítési szakasz 20 százalékkal lerövidül. Az újítások sora itt azonban még nem ér véget: a modell csökkentett hangerőn, mindössze 55 dB-lel dolgozik, ezzel beelőzve hasonló kapacitású versenytársait.

Még több program

Bár a külső méretekből lefaragtak a gyártók, a minőségen nem esett csorba, sőt. A mosogatógépben tisztítható, tapadásmentes ételkosár mellett az öt nyárs és a nyárstartó rács továbbra is alapfelszereltség. A gyártó megtartotta az alacsonyabb kategóriánál bevált, egyetlen érintéssel elérhető beépített programokat is, ráadásul ki is egészítette azokat: külön programot dedikált a tenger gyümölcsei és a marhahús tökéletes elkészítéséhez is.

Cosori Premium és Premium Smart

A vásárlók kedvence

Elég csak rápillantani az Amazon oldalán a fritőzértékelések statisztikáira, és egyből gyanítani kezdjük: a Cosori Premium valamit nagyon tudhat. A modell egymaga százezer feletti rendkívül pozitív visszajelzést hozott, egyértelműen a gyártó legnépszerűbb sütője, gyakorlatilag a Cosori arca, és egyben a legtöbbet vásárolt olaj nélküli sütő az amerikai piacon. Tökéletes választás azoknak, akik nem feltétlenül a legolcsóbb, de a legjobb ár-érték arányú terméket keresik.

Előnyök

 • díjnyertes design, elegáns megjelenés
 • ujjlenyomatmentes bevonat
 • 4 választható szín
 • remek ár-érték arány
 • okostelefonnal vezérelhető változatban is elérhető

Elérhető itt

COSORI.HU – HIVATALOS
GLOBY.HU
PEPITA.HU


Kapcsolódó tesztünk:

Cosori Premium Air Fryer teszt

Pazar megjelenés, elegáns formavilág

Ha Cosori sütők után kutakodunk az interneten, leggyakrabban a Cosori Premium készülékek képeibe botlunk, nem véletlenül: a piros, sötétkék, fehér és fekete színválasztékban elérhető elegáns Premium sütők nem bújnak meg visszafogottan a sarokban: pazar megjelenésükkel határozottan feldobják a konyhát. Szögletes formájukkal jól illeszkednek a konyhapulthoz, látványukat pedig, bármennyire is próbálkozunk, maszatos ujjainkkal sem tudjuk elcsúfítani, felületük ugyanis ujjlenyomatnak ellenálló, matt bevonatot kapott.

Az impozáns kialakításnak meg is lett a gyümölcse: a márka bezsebelte 2019-ben a legjobb megjelenésű fritőznek járó Red Dot Design Award díjat. Arányos, 30x30x32 centis alkatával a Premium egy masszív, mégsem monstre darab: pont olyan, melyet egy közepes, vagy akár nagyobbacska háztartásba elképzelünk. Ez persze nem is véletlen: a sütővel a gyártónak éppen az volt a célja, hogy kiszolgálja egy 2-5 fős háztartás igényeit, melyre az 5,5 liter űrtartalmú ételkosár – méretben felülmúlva a forrólevegős sütők jelentős részét – tökéletesen alkalmas is.

Külcsínyhez belbecs

Természetesen a Cosori Premiumnak nemcsak a megjelenése jelenti a csáberejét. 1700 wattos teljesítményével, a Pro-nál alacsonyabb, ám a legtöbb sütési metódushoz tökéletesen elégséges 205 fokos hőkapacitásával, illetve a kezelést leegyszerűsítő, rengeteg beépített programjával az egyik legjobban kihasználható és leghatékonyabban működő olaj nélküli sütő a piacon.

A fejlesztők a masinába még egy emlékeztető funkciót is beépítettek, mely figyelmeztet, amikor át kell ráznunk az ételkosár tartalmát vagy meg kell fordítanunk benne a húst. A készülék tisztántartása is pofonegyszerű, hála a mosogatógépben is mosható, egymásba illeszthető kettős kosaras megoldásnak – a sütőfalra ráégett zsír súrolásában örömüket lelők legnagyobb bánatára.

Smart változatban is

Aki még több szabadságra vágyik, némi felárért cserébe a készülék Smart változatát is beszerezheti. Elég összepárosítanunk az okossütőt a mobilunkkal, és máris kezünkbe vehetjük az irányítást, és akkor is tudjuk állítani a hőfokot, vagy ellenőrizni hol tart a steak, ha be se tesszük a lábunkat a konyhába. Az appon kereszül távolból is elérjük az összes funkciót, értesítést kapunk, ha véget ért egy program vagy fordítani kell a húson, ráadásul mindezt hangvezérléssel is megtehetjük.

Cosori Steel – kettő az egyben

Ha azt gondolnánk, a Premium kimeríti a forrólevegős sütőkben rejlő lehetőségeket, nagyot tévedünk. A Cosorinál innen is van előre. A márka topkategóriás terméke nemcsak az anyagválasztás minőségében kiemelkedő, hanem gyakorlatilag kettő az egyben gép: a forró levegős sütés mellé aszalási funkció is társul. 

Előnyök

 • minőségi anyaghasználat
 • rozsdamentes acél bevonat
 • hosszú élettartam
 • nagy méretű sütőkosár
 • aszalási funkció

Elérhető itt

COSORI.HU – HIVATALOS
GLOBY.HU

Acélos külső

A kisháztartási gépek terepén, a küllemet illetően nehéz újat mutatni. Variálhatunk a színekkel és formákkal, futurisztikus vezérlőkkel és látványos dizálnelemekkel, ám bármennyire igényes és elegáns is lesz a végeredmény, a legtöbb gép akkor is alapvetően egy műanyag ketyere marad, mégha roppant formás is. Nem így a Cosori Steel! Edzett rozsdamentes acél bevonatanának köszönhetően sugárzik belőle a minőség és a hosszú élettartam ígérete.

A prémium anyagoknak persze ára van, cserébe azonban egy letisztult, elegáns megjelenésű, a tartósság jegyében készült masinát kapunk. Helyigénye ugyan nagyobb az eddig említett típusoknál – a Steel 31,5×40,5×32,5 centiméteres paraméterekkel bír -, ám méretes, 5,5 literes kosara és kettős funkciója így is remek helykihasználást biztosít, és könnyen kiszolgál egy 3-5 fős háztartást. 

Nemcsak süt, aszal is

Az anyaghasználat mellett az aszalási funkció jelenti a legnagyobb előrelépést az alacsonyabb árfekvésű Cosori modellekhez képest. A Dehy gombra kattintva egyetlen érintéssel elérhető aszalási program segítségével könnyűszerrel készíthetünk aszalt gyümölcsöket és zöldségeket, szárított gombát, de akár házi beef jerky-t is. Az aszalás hőmérsékletét magunk szabjuk meg 40 és 90 fok között, ahogyan a szárítás időtartamát is: fél órára, de akár fél napra is beállíthatjuk az időzítőt.

Mindent tud, amit érdemes

Az aszalás beépítésével nem került le a fókusz a hagyományos funkciókról sem: a Cosori Steel 11 előre beállított programja mindent tud, amit a többiek: sült krumplit, csirkét, steaket, bacont, zöldséget, tengeri herkentyűket és desszerteket süt, és elboldogul a fagyasztott ételekkel is. 1700 wattos erejéhez ráadásul csökkentett hangerő társul.

Cosori Dual Blaze

A forrólevegős sütés új dimenziója

Amikor az ember forrólevegős fritőzt vásárol, alapvetően a következőket várja: gyors és hatékony sütési élményt, kevesebb energiafelhasználást és egészségesebb ételeket. Mindez a Cosori bármelyik sütőjével elérhető, a Dual Blaze-zel azonban valami más is: egy új, innovatív technológia, egy olyan kettős fűtőelemrendszer, mellyel a fritőz alul és felül egyszerre melegít, így emelve az olaj nélküli sütést egy magasabb dimenzióba.

Előnyök

 • alsó-felső sütés, szabályozható sütési mód
 • nincs szükség előmelegítésre
 • nem kell forgatni az ételt
 • hatalmas sütőkosár
 • rövidebb sütési idő

Elérhető itt

COSORI.HU – HIVATALOS

Kapcsolódó tesztünk:

Cosori Dual Blaze forrólevegős fritőz teszt

Kettős fűtőelem

A forrólevegős fritőzöknél megszokott procedúrának számít, hogy időközönként ránézünk az ételre, átrázzuk a krumplit vagy megfordítjuk a húst, hogy biztosítsuk az egyenletes sülést. Ez persze nem óriási macera, azonban jelenlétet és némi figyelmet követel: nem hagyhatjuk a sütőt teljesen magára, néha igény mutatkozik ránk is.

A Dual Blaze használatával ha nem is válunk teljesen feleslegessé – mázli, hogy fűszerezni még ez a fritőz sem tud -, de jelentősen csökken a sütésre fordítandó figyelem, ugyanis a hőfok mellett az alsó-felső fűtőelem szabályozásával az adott ételhez igazíthatjuk a sütés módját is. A Dual Blaze fritőzt nem kell előmelegíteni, és forgatni sem kell benne az ételeket, így akár le is vonulhatunk a helyszínről.  Márcsak azért is, mert a Dual Blaze – a Premium Smarthoz hasonlóan – okostelefonról is vezérelhető.

Megvastagított alumíniumkosár

Nem az alsó-felső sütés az egyetlen újítás a Dual Blaze-nél: a készülék háromszorosan megvastagított alumíniumkosarakat kapott, melyek amellett hogy tovább megtartják a hőt, jelentősen lecsökkentik a sütéshez szükséges időt is.

Hatalmas kapacitás

A Dual Blaze a maga 29,7×32,7×35,2 centiméteres méretével nem egy apró konyhai jószág, ám ezt könnyen megbocsátjuk neki mert óriási, 6,4 literes űrtartalmú sütőkosárral rendelkezik. Ez a méret a forrólevegős fritőzök világában kiugróan nagynak számít. A készülék világos- és sötétszürke színekben választható, melynek köszönhetően robosztusabb mérete ellenére is diszkrét marad.

Cosori TurboBlaze Chef Edition – Gyorsaságban legyőzhetetlen

A Cosori leggyorsabb modellje, a TurboBlaze nevéhez hűen teljesíti is, amit ígérnek, vagyis valóban jóval hamarabb készülnek el benne a finom fogásaink. Ugyanakkor 6 literes sütőkapacitásával akár 4-5 fős családot is képes kiszolgálni. Ennek ellenére kompakt kialakítású, így bátran választhatjuk kisebb konyhába is. A megjelenése szintén rabul ejtheti az igényes küllem szerelmeseit, mivel a rózsaarany és a fekete szín kombinációjával igazán elegáns készülék.

Előnyök

 • 6 literes sütőkapacitás 
 • 1700 W-os teljesítmény
 • Leggyorsabb Cosori fritőz
 • 9-féle előre beállított program
 • Energiahatékony DC technológia

Elérhető itt:

cosori.hu – hivatalos
pepita.hu

Kapcsolódó tesztünk:

Cosori Turbo Blaze forrólevegős fritőz teszt

Egyszerű, higiénikus használat

A sütőkosara manuálisan nyitható, ami jócskán megkönnyíti a kezelését, főként akkor jelent hatalmas segítséget, ha egy kézzel szeretnénk menedzselni a folyamatot, így ráadásul tisztán tartható a készülék többi része, és egyúttal biztonságos használatot is lehetővé tesz. Akármikor ellenőrizhetjük a készülő ételeink állapotát.

A Cosori TurboBlaze Air Fryer felső részén gyorsfunkciós gombok is megtalálhatók, illetve digitális kijelző révén tájékozódhatunk, ami szintén könnyebbség, ugyanakkor valahol elvárt is a mai modern világunkban. A gyorsfunkciók által egyetlen gombnyomással elindíthatjuk a választott programot. Természetesen manuálisan is állíthatunk a paramétereken, ha szükséges.

Csendesen, gyorsan teszi a dolgát

A TurboBlaze technológia sajátossága, hogy a magasabb fordulatszámon forgó ventilátor révén jócskán lerövidül a sütési időtartam, nem mellesleg energiát is megspórolhatunk. Nem probléma tehát, ha gyorsan szeretnénk finom ételeket varázsolni az asztalra, ugyanis például a sült krumpli 15 perc, a halrudacskák pedig 6-7 perc alatt elkészülnek. Ráadásul a hőmérséklet 30-230 °C közötti tartományban állítható.

Praktikus tartozékok is járnak mellé: egy nyárstartó rács 5 db nyárssal, illetve egy rácsozott talp (Crisper Plate). A Cosori TurboBlaze készülékkel gyorsan, ugyanakkor mások zavarása nélkül készíthetünk finom ételeket. A csendes fritőz mellett pihenhetünk, de akár tévét is nézhetünk. Egy biztos, hű társunk lehet a rohanó mindennapokban. 

A Cosori márkáról

A nagy nemzetközi népszerűség okait keresve szerkesztőségünk tüzetesen górcső alá vette a márka modelljeit. Átbogarászva a rengeteg pozitív vásárlói visszajelzést a külföldi oldalakon, illetve néhány készüléktípus kipróbálását követően arra az álláspontra jutottunk, hogy a Cosori valóban a forrólevegős fritőzpiac megkerülhetetlen szereplője, és ár-érték arányban az egyik legjobb választás.

Mit tudnak a Cosori sütők?

A Cosori forrólevegős fritőzei a vásárlók tanúsága szerint gyorsak és hatékonyak: a speciális Quick Heat technológiának köszönhetően optimálisan keringetik az étel körül a levegőt. A hagyományos sütőkhöz képest ez ötven százalékos időmegtakarítást jelent, de más air fryer-ekkel összevetve is gyorsabban készül el bennük az étel.

Káros anyagoktól, így BPA-tól és PFOA-tól is mentes bevonattal rendelkeznek, kivehető, mosogatógépben is tisztítható kosarai praktikusak, és a gépek helyigényéhez képest elég nagy méretűek, így nemcsak a hasábburgonya sütésre kínálnak alternatívát, de a steaktől a kenyérsütésig, süteménykészítéstől az összetett fogásokig sok téren kiváltják a hagyományos konyhai eljárásokat. Akár egy egész csirkét is megsüthetünk benne.

Az Air Crisp technológia a végeredmény kellemes ízélményéről is gondoskodik: a használók egyöntetű véleménye szerint a Cosori fritőzökben készülő ételek kívül ropogósak, belül omlósak és szaftosak lesznek. Ez olyannyira jellemző, hogy nem egy vásárló jelezte vissza, a Cosori beszerzése óta gyakorlatilag leszokott a hagyományos sütő használatáról, és minden elképzelhető – és elképzelhetetlen – ételt a fritőzben készít el, megspórolva rengeteg időt és macerát.

Eltérő igényekhez más és más készülék

A Cosori összes sütőjére igaz, hogy kiváló minőséget, remek sütési élményt és alapvetően egy rendkívül sokoldalú konyhai segítséget kapunk a pénzünkért, melyhez minden esetben egyszerű programozhatóság és kimondottan szemrevaló megjelenés társul. Ugyanakkor fontos hogy megtaláljuk az igényeinkhez passzoló típust: nem mindegy, hogy hány fős háztartásban, mekkora konyhában, alapvetően milyen jellegű ételek készítésére szeretnénk használni, és mennyit szánunk az eszköz beszerzésére. Lássuk, milyen készülékek közül válogathatunk!

Cosor Air Fryer modellek összehasonlítása

A Cosori márkanév hazánkban egyelőre még sokak számára ismeretlenül csenghet, ám aki forrólevegős fritőz beszerzésén töri a fejét, jól teszi, ha közelebbi barátságot köt a branddel: az amerikai VeSync gyártócég konyhai kisgépmárkája ugyanis tarol az olaj nélküli sütők terepén. Bár a márka számos egyéb konyhai géppel is rendelkezik, hozzánk fritőzeivel tört be, és igen jól tette.

A Cosori sütők sorra zsebelik be a nemzetközi elismeréseket, a vásárlók tömegeinek elismerő véleményével együtt.

ModellLiteProPremium és SmartSteelDual Blaze
Célcsoportegyedülállók és párok2-4 fős családok2-5 fős családok3-5 fős családoknagyobb családok
Sütőkosár kapacitás3,8 liter4,7 liter5,5 liter5,5 liter6,4 liter
Kiemelt tulajdonságokbelépő szint
fiatalos design
legkedvezőbb ár 
kompakt készülék
magas maximális sütési hőfok
halk működés
elegáns, látványos design
díjnyertes készülék
legnépszerűbb modell 
aszalógép is egyben
rozsdamentes borítás
tartós és minőségi
alsó-felső sütés
gyors és kényelmes
nem kell az ételt forgatni
Méret és helyigényhelytakarékos 

37,6×27,5×32,5 cm
legkisebb helyigény

27,2×27,2×30,3 cm
masszív

30x30x32 cm
nagyobb helyigény, jó helykihasználás

31,5×40,5×32,5 cm
nagy gép, cserébe óriási kosár

29,7×32,7×35,2 cm
Okos (alkalmazás)Smart verzió okostelefonról is működtethetőokostelefonról is működtethető
Elérhetőség COSORI.HU
GLOBY.HU
COSORI.HU
GLOBY.HU
COSORI.HU
GLOBY.HU
COSORI.HU
GLOBY.HU
COSORI.HU