Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Samsung Galaxy Watch Ultra: elnevezték a gyártó legújabb okosóráját

Utoljára frissítve:

Egy tanúsítási folyamatnak köszönhetően idő előtt kiderült a Samsung következő prémium okosórájának végleges elnevezése. A Galaxy Watch Ultra az Apple Watch Ultra 2-vel versenyez majd.

A Samsung évek óta meghatározó név az okosórás piacon. Olyannyira, hogy ma már magabiztosan az Apple termékeinek androidos kihívójaként említik. Nem véletlenül, hiszen a Samsung okosórák magasan a legjobbak között találhatók és ez a jelek szerint 2024-ben sem változik!

Az idei csúcsmodellről korábban sok pletyka napvilágot látott, kezdetben Galaxy Watch 7 Ultra-ként, később Galaxy Watch X-ként hivatkoztak rá, de a TDRA tanúsítási folyamatnak köszönhetően kiderült, hogy senkinek sem volt igaza, a gyártó új okosórája Samsung Galaxy Watch Ultra név alatt érkezik.

Az SM-L705F modellszámon futó termékről ráadásul nemcsak a végleges elnevezés derült ki, hanem az is, hogy rendelkezik majd eSIM-támogatással, 600 mAh-s akkumulátora pedig támogatja a 10W-os töltést – vélhetően vezeték nélküli formában.

Megtudtuk még, hogy a Watch Ultra matt tokozással érkezik, 1,5 hüvelykes kijelzővel és forgatható kerettel, a jobb oldalán három gombbal, a baloldalon pedig egy hangszóróval, amivel akár a csuklónkról is telefonálhatunk.

A pletykák szerint az óra 100 méterig vízálló lesz, 100 órás akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet majd, erejéről pedig a legújabb Exynos W1000-es lapkakészlet gondoskodik.

A Samsung Galaxy Watch Ultra a júliusi Galaxy Unpacked eseményen mutatkozhat majd be a gyártó több telefonja, valamint a sokak által régóta várt Samsung Galaxy Ring okosgyűrű társaságában.