Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Watch S3 & Watch 2: két új okosóra is bemutatkozott

Két vadonatúj okosórával és egy aktivitásmérővel is bővíti portfólióját az idén a Xiaomi, akik a Watch S3 és a Watch 2 mellett a Smart Band 8 Prót is bemutatták a barcelonai MWC 2024-en.

A Xiaomi 14 okostelefonok mellett három viselhető eszközt is prezentált a hazánkban különösen népszerű kínai gyártó az MWC expón, akik szeretnék bebiztosítani pozíciójukat az okosórák és az aktivitásmérők piacán.

Xiaomi Watch S3

Ennek apropójából bemutatták a Xiaomi Watch S3-at, amiről már korábban megtudtuk, hogy nagy tudással, mégis elérhető áron érkezik. Az 1,43 hüvelykes és 600 nites fényerővel rendelkező AMOLED kijelző mellett a készülék már az új HyperOS rendszerre épül fel és 15 napos üzemidőt várhatunk tőle töltésenként.

Az óra rendelkezik eSIM-támogatással, mindemellett pedig tonnányi egészségfigyelő funkcióval, alvás- és stresszkövető rendszerrel, pulzusszám-mérővel, valamint a testmozgás kedvelőinek nagy örömére saját műholdas helymeghatározó szisztémával.

A Xiaomi Watch S3 ára

A Xiaomi Watch S3 okosóra várhatóan 65 ezer forintért érkezik meg a hazai boltokba.

Xiaomi Watch 2

Elődjéhez mérten a Watch 2 legnagyobb újdonsága az lesz, hogy szíja mellett az 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőt körülvevő korona is cserélhető lesz. A stílus tekintetében ez új ajtókat nyit meg a Snapdragon W5+ Gen 1 lapkakészlettel szerelt készülék előtt, amely 2GB RAM-mal és 32GB tárhellyel érkezik.

Egy igazi kis erőgép lesz, ami 12 csatornás, fejlett állapotfigyelő rendszerrel, saját GPS-szel, 160 sportmód támogatásával, 5 ATM vízállósággal és töltésenként akár 65 órás üzemidővel kecsegtet. Természetesen a legtöbb megszokott okosórás funkciót támogatja, azonban itt még a WearOS operációs rendszert választotta háttérnek a Xiaomi.

A Xiaomi Watch 2 ára

Mivel a hivatalos bejelentés előtt már rendelhető volt, a hozzánk is érkező Xiaomi Watch 2 árát tudtuk egy ideje: hazánkban 90 ezer forint lesz.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Az aktivitásmérők kedvelőit sem hagyta újdonság nélkül a Xiaomi a barcelonai eseményen, így bemutatkozott a Smart Band 8 Pro, amely 1,74 hüvelykes szögletes kijelzőjével és fémhatású óraházával a küllem tekintetében magabiztosan sarokba szorítja a legjobb okosórák többségét.

Pláne, hogy a tudása is elragadó, hiszen szinte mindent tud, amit egy ilyen aktivitásmérőtől elvárhatunk. Több mint 150 sportmódot, légzőgyakorlatokat és professzionális algoritmusokat kínál, amelyek megtámogatják az edzést, de a csúcskategóriás GNSS lapkával még a műholdas helymeghatározás sem okoz neki gondot, sőt a 14 napos üzemidő is figyelemre méltó lett.

A Xiaomi Smart Band 8 Pro ára

Aktivitásmérőként a Smart Band 8 Pro jóval olcsóbb lesz, mint okosórás társai, így hazánkban már 35 ezer forinttól megvásárolhatjuk.