Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Samsung Galaxy Buds3 & Pro: vezeték nélküli fülhallgatók jobb hangminőséggel és AI-val

Utoljára frissítve:

Két új vezeték nélküli fülhallgatót is bemutatott a Samsung, amelyek Buds 3 és Buds 3 Pro név alatt a korábbiaknál hosszabb üzemidőt, jobb hangminőséget és AI-funkciókat is ígérnek.

A párizsi Galaxy Unpacked eseményen mutatta be két új vezeték nélküli fülhallgatóját a Samsung. A Buds 3 és a Buds 3 Pro rengeteg újdonságot hoz a 2024 legjobb vezeték nélküli fülhallgatói között is megtalálható Buds 2-höz viszonyítva.

Legnagyobb érdekességük, hogy a termékdizájn kapcsán a Samsung az Apple felé vette egy kicsit az irányt, de tudni kell, hogy míg a Buds3-at nyitott kialakítással valósították meg, addig a Buds3 Pro esetében gumiharangos in-ear megoldást kapunk.

Ez súlyukon is érezhető lesz, hiszen míg előbbi 4,7 grammot nyom és egy 11 mm-es dinamikus meghajtóval dolgozik, addig utóbbi 5,4 gramm lett és kétutas rendszert tömörített bele a gyártó, így a 10,5 mm-es mélysugárzó mellé egy 6,1 mm-es magassugárzó is helyet kapott benne.

Mindkét modellben három mikrofon, kiemelkedő zajszűrő funkció – a Pro változatban egy kicsit fejlettebb –, 360 Audio térhangzás, adaptív EQ, valamint AI funkciók sokasága található, noha utóbbi kihasználásához Galaxy telefon is kell.

Az üzemidő tekintetében mindkét készülék 5-6 órányi zenelejátszást és 3,5-4,5 órányi beszélgetési időt ígér, miközben az akkumulátorok tekintetében nincs nagy különbség: az alapmodell egy 48-, a Pro variáns egy 53 mAh-s telepet kapott, töltőtokjukba pedig egy 515 mAh-s akku került.

Az árazás tekintetében a Samsung Galaxy Buds 3 70 ezer-, a Buds 3 Pro pedig 100 ezer forintba kerül majd itthon.

Samsung Galaxy Buds 3 & Pro