Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite: egy olcsó vezeték nélküli fülhallgató aktív zajszűréssel

Utoljára frissítve:

Újabb ígéretes vezeték nélküli fülhallgatót dob piacra rendkívül kedvező áron a Xiaomi. A Redmi Buds 6 Lite nemcsak minőségi hangzást biztosít, de még aktív zajszűréssel is rendelkezik.

Ha valaki ár-érték arány tekintetében a legjobb vezeték nélküli fülhallgatókat keresi, biztosan találkozott már a Redmi nevével, hiszen a Xiaomi almárkájaként évente több nagyszerű termékkel is megjelennek a piacon.

A következő figyelemre méltó alakításuk pedig a Redmi Buds 6 Lite lesz a sorban, hiszen ez a belépő árkategóriát képviselő termék bár szemtelenül olcsónak ígérkezik, azonban már ezen a szinten dupla mikrofonnal felvértezett aktív zajszűrést kínál a vásárlók számára.

Egy in-ear, azaz hallójáratba helyezhető, ott gumiharangokkal rögzülő megoldásról van szó, ami nemcsak kiváló zajszűrést, hanem a 12,4 milliméteres titán membránoknak köszönhetően még nagyszerű hangzást is biztosít, ami természetesen a társalkalmazásban helyet kapott hangszínszabályozóval könnyedén testre szabható.

Mindehhez 7 órás üzemidő társul (aktív zajszűrő nélkül, maximum 50 százalékos hangerő mellett), de a töltőtokba integrált 480 mAh-s akkumulátorral a teljes üzemidő akár 38 órára is elegendő lehet.

A készülék Bluetooth 5.3-on keresztül tud majd csatlakozni okostelefonunkhoz, de támogatja a Google gyorspárosító funkcióját, a vásárlók pedig fehér, fekete és kék színben is megvásárolhatják majd.

A fülhallgató fejére a koronát a kiváló ár teszi majd fel, hiszen Európában 20 euróért került forgalomba, ami hazánkban nem egészen 10 ezer forintnak megfelelő összeget jelent.

Xiaomi Redmi Buds 6 Lite

Elérhető itt

alza.hu
Árukereső.hu