Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Narwal Freo Z Ultra: egy prémium robotporszívó, ami tényleg kitakarítja helyetted a lakást!

Prémium kategóriás, mégis megfizethető árkategóriát képviselő robotporszívót hozott Európába a kiváló minőségű termékeiről ismert Narwal. A Freo Z Ultra több szempontból is kitűnő választás!

Lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkező robotporszívóval szeretné meghódítani az európai piacot a Narwal, akik viszonylag friss szereplők még a szegmensben, de Narwal Freo X Ultra tesztünk óta tudjuk, hogy esetükben valóban működőképes technológiákkal és magas minőséggel találkozhatunk.

Mivel ennek a remek készüléknek az utódjáról, továbbfejlesztett változatáról beszélhetünk, az alábbiakban összegyűjtöttünk minden fontos részletet a Narwal legújabb robotporszívójáról, amely a prémium kategóriában szeretne érvényesülni.

Bődületes porszívózási teljesítmény 12 000 Pa szívóerővel

A Narwall Freo Z Ultra egyik legnagyobb ütőkártyája kétségtelenül az ultramagas szívóerőben keresendő. Ez az aprócska robot ugyanis képes 12 000 Pa teljesítménnyel takarítani a padlót és a szőnyegeket, így eltávolítani a kosz és a por több mint 99 százalékát.

Legyen szó akár állatszőrről, akár kiömlött macskaalomról vagy kukoricapehelyről, a porszívó számára semmi sem jelent akadályt. A legfinomabb részecskéket is össze tudja gyűjteni, sőt kiszippantani a port például a parketta rései közül.

Ez az erőteljes tisztítás minden felületen megfigyelhető lesz, így fán, járólapon és természetesen szőnyegen. Tudását a Zero Tangling Floating Brush 2.0 névre keresztelt főkefe támogatja meg, ami részben sörtés, részben szilikonlamellás kialakítást kapott.

Az SGS- és TÜV-tanúsítvánnyal is rendelkező technológia képes a padló makulátlan tisztítása mellett arra, hogy megakadályozza a hajszálak feltekeredését, így sokkal higiénikusabb munkát végez, mint más robotporszívók.

Dupla forgókefés felmosó rendszerrel biztosítja a nedves takarítást

A porszívózás mellett a Narwall robotporszívója természetesen a felmosás tekintetében is a legjobbak között emlegethető. Rendszere alapját egy dupla forgó mop adja, ami 12N nyomással nehezedik a padlóra, és 180 RPM teljesítménnyel biztosítja a makacs szennyeződések eltávolítását.

Képes feltörölni az odaszáradt ketchupot, sőt a kávéfoltokat is, hogy a padló mindig fényes és tiszta maradjon. Jó hír, hogy megszakítás nélkül tud takarítani a lakásban, így felismeri a szőnyegeket, illetve a felmosható padlófelületeket, a mopot megemelve pedig vegyes burkolású padlón is megállja a helyét.

Sőt mi több, a Narwall a mesterséges intelligencia erejével a padlón észlelt szennyeződésekhez igazodva 45 és 75 Celsius fok között szabályozza a felmosáshoz használt víz hőmérsékletét, ami sokkal hatékonyabbá teszi a makacsabb foltok eltávolításakor.

Dupla kamera, dupla chip és AI-funkciók támogatják tudását

A gyártó különösen nagy figyelmet fordított arra, hogy a Narwall Freo Z Ultra a legmodernebb tulajdonságokkal rendelkezzen a robotporszívók piacán, így dupla RGB kamerával (1080p felbontással és 136 fokos látószöggel), sőt két külön chippel és fejlett Tri-Laser lézertechnológiával biztosítja a mindig tökéletes navigációt.

Nemcsak a lakás feltérképezése, hanem a takarítási útvonalak megtervezése, valamint az objektumok felismerése sem okoz neki gondot. Könnyedén felismeri az akadályokat, sőt versenytársaihoz képest hatszor gyorsabban reagál, így mindig a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az ultrapontos AI-rendszerrel ráadásul képes akár 120 különféle tárgyat megkülönböztetni egymástól, így az aprócska kábeleket, a gyerekjátékokat, sőt még a kisállatok felismerése sem okoz neki gondot. Könnyedén hozzájuk igazítja a takarítási stratégiát, így ebből a szempontból is maximálisan állatbarát készülékről van szó.

Olyannyira, hogy társalkalmazásával és kameráival akár még a munkahelyünkről is meg tudjuk nézni kis kedvenceinket, sőt videóhíváson keresztül kordában tartani őket.

Önürítő és öntisztító dokkolója akár 120 napig kiszolgálja a robotporszívót

Akár hosszú utazásra indulunk, akár a karbantartás rendszerességével vannak problémáink, a Narwal Freo Z Ultra ebből a szempontból is óriási segítségünk lesz, hála speciális önürítő és öntisztító dokkolójának, ami akár 120 napig biztosítja karbantartásmentes működését.

A dokkoló nemcsak a robotporszívó automatikus töltésére alkalmas, de mindemellett egy 2,5 literes külső tartályba tudja üríteni az eszköz által összegyűjtött koszt és port, fel tudja melegíteni a mosáshoz használt vizet, képes újratölteni a víztartályt, sőt a mopok tisztításáról is gondoskodik.

Az állomás alaposan kimossa a koszos felmosókat, majd 40 Celsius fokos levegővel meg is szárítja őket, hogy a kellemetlen szagoknak és a penésznek esélye se legyen.

A legjobb azonban, hogy a Narwal végre a dokkoló működésének a zajára is odafigyelt, így a piac egyik legcsendesebb állomását adja a robotporszívóhoz, ami nemcsak az embereket, hanem a háziállatokat sem zavarja majd, hiszen maximum 71 dB zajszinttel dolgozik.

Saját társalkalmazás támogatja működését

Amint a fentiekből is kiderült már, a Narwal Freo Z Ultra a robotporszívók egy újabb szintjét képviseli. Nem egy szimpla takarítógép, hanem egy összetett, automatizált tisztítórendszer, amely akár több mint 2000 négyzetméteren is hatékonyan el tudja látni a munkáját.

Tudását ráadásul saját társalkalmazással dobta fel a gyártó, amely lehetőséget ad megannyi extra beállításra, legyen szó akár az önürítő vagy öntisztító rendszerről, akár a takarításhoz kapcsolódó megoldásokról.

Akár a munkahelyünkről is bármikor módosíthatjuk a takarítási stratégiát, kijelölhetünk számára elkerülendő területeket vagy helyiségeket, az FPV módban pedig valós időben követhetjük munkáját a kamerákon át.

Narwal Freo Z Ultra ár & megjelenés

Ha megtetszett volna a Narwal Freo Z Ultra, egy további jó hír még a végére, hogy a robotporszívó már rendelhető Európában is a Geekbuying oldaláról, ahonnan ingyenes szállítással jelenleg 381 021 forintért vásárolhatunk belőle.

Narwal Freo Z Ultra

Jellemzők

  • Letisztult dizájn
  • 71 dB zajszint
  • 12000 Pa max. szívóteljesítmény
  • Tri-lézer technológia
  • Elérhető telefonos alkalmazás

Elérhető itt

GEEKBUYING.com


Kapcsolódó anyagunk:

A legjobb robotporszívók (2024)