Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Robot Vacuum S20: megérkezett Európába az olcsó robotporszívók új királya

Végre berobogott Európába is a Xiaomi legújabb olcsó robotporszívója. A Robot Vacuum S20 azon túl, hogy kimagasló ár-érték arányt kínál, még elragadó tudással is rendelkezik.

Mindössze néhány héttel ezelőtt mutatta be legújabb olcsó robotporszívóját a Xiaomi, mely Robot Vacuum S20 név alatt a kezdetektől megcélozta Európát.

Bár az S20+ nevű nagyobb testvér is megérkezett, azonban a hivatalos sajtóközlemény csak az alapmodellről írt, amivel kapcsolatban biztosak lehetünk, hogy igazi trónkövetelő válik belőle az olcsó robotporszívók piacán.

Az S20 rendkívül kompakt kialakítással rendelkezik, mindössze 325 mm-es átmérővel büszkélkedhet, így jól manőverezik szűk helyeken is, miközben az 5000 Pa szívóerővel ellátott motor garantáltan hozzájárul padlónk tisztaságához.

Az eszköz egy 400 ml-es portartályt és egy 270 ml-es víztartályt is kapott, lévén találhatunk benne felmosó funkciót, amely hagyományos mopos elven működik, de a cikkcakkos és Y-alakú mintákat követő takarítás így is kielégítő hatásfokot biztosít a nedves portörlés tekintetében.

A Xiaomi Robot Vacuum S20 természetesen rendelkezik Mi Home, illetve Xiaomi Home támogatással, így alkalmazásból is tudjuk szabályozni munkáját, sőt hangutasításokat egyaránt adhatunk neki a Google Asszisztens, illetve az Amazon Alexa segítségével.

A non plus ultra azonban, hogy ezért a robotporszívóért a Xiaomi mindössze 170 eurót kér el Európában, ami itthon bőven 80 ezer forint alá lett árazva, de az S20+ típust is elérhetjük már 120 ezer forint körül.